Με το εντυπωσιακό show του σχεδιαστή Paris Valtadoros έκλεισε η 2η μέρα της 31ης Εβδομάδας Μόδας AXDW στο Ωδείο Αθηνών

Μία συλλογή που τα είχε όλα, prêt-a-porter, resort αλλά και demi-couture δημιουργίες. Shiny φορέματα και jumpsuits σε glam χρώματα, εντυπωσιακά υφάσματα με μοναδικές λεπτομέρειες και λουλούδια, αξεσουάρ και παπούτσια σχεδιασμένα από τον ίδιο το σχεδιαστή και συνδυασμένα με τις δημιουργίες του για λαμπερές εμφανίσεις. Αυστηρά αλλά ταυτόχρονα θηλυκά κοψίματα που προσδίδουν στη γυναίκα έναν απαράμιλλο δυναμισμό, βασισμένα στη γεωμετρία που χαρακτηρίζει τον σχεδιαστή.

Ο Paris Valtadoros εμπνεύστηκε και δημιούργησε την συλλογή SS 2023 δίνοντας ζωή στα υφάσματα, χρησιμοποιώντας graffiti και λάμψεις, ασπρόμαυρους τόνους, ιδιαίτερα κοψίματα, έντονους ώμους, φαρδιά μανίκια και μεταλλιζέ υφάσματα.

Τα prints σε μορφή graffiti κυριάρχησαν στα ολόσωμα bodysuits, σε μορφή αναζήτησης της rock πλευράς του εαυτού μας. Τα looks ολοκλήρωσαν τα body accessories, τα κοσμήματα χειλιών και τα μεγάλα ear cuffs.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »