Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Αυτό το ζευγάρι αποχωρεί από την αγαπημένη σειρά

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Η σειρά του Alpha έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και τα ζευγάρια μας κρατούν συντροφιά πολλά χρόνια τώρα.

Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν θέλουν με τίποτα να σταματήσει η σειρά, όμως, τώρα, πρέπει να αποχωριστούν ένα αγαπημένο ζευγάρι.

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά δέκα σεζόν ετοιμάζεται να καταγράψει η σειρά του Alpha, Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα. H απόφαση για να συνεχιστεί έχει παρθεί όμως ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια φαίνεται να κάνει πίσω.

Ο λόγος για τη Μαρία Χάνου και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί στο να συνεχίσουν. Θυμίζουμε ότι οι δύο ηθοποιοί, που υποδύονται την Βέλη και τον Άγγελο αντίστοιχα, αποτελούν τηλεοπτικό ζευγάρι στην Μουρμούρα από τον 5ο κύκλο της σειράς, δηλαδή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Και οι δύο ηθοποιοί θεωρούν ότι αν παραμείνουν λίγο ακόμα θα αρχίσουν να φθείρονται και να ταυτίζονται με τον ρόλο τους στην σειρά.

Για να αποφύγουν, λοιπόν, αυτού του είδους την μανιέρα θεωρούν ότι αυτό είναι το κατάλληλο timing για να αποχωρήσουν από την Μουρμούρα. Το κανάλι, από την δική του πλευρά, προσπαθεί να τους μεταπείσει, με τις οριστικές εξελίξεις να προκύπτουν το προσεχές διάστημα.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ προβλήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Mega Καλημέρα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts