Μην αρχίζεις τη μουρμούρα (12/2): Αδιανόητο περιστατικό με την Καίτη και τον Ηλία – Τον περιμένει έξω από την τουαλέτα για να…

Ένα νέο και άκρως απολαυστικό επεισόδιο θα δούμε την Κυριακή 12/2 στη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα με το Μηνά να μη μπορεί να δείξει σε μία περίπτωση συγχώρεση στο πρόσωπο του Βαγγέλη.

Οι σημερινές (12/2) εξελίξεις για τη σειρά Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Η Βέλη αποφασίζει να περιορίσει τις ακτινοβολίες μέσα στο σπίτι για χάρη του παιδιού και ο Aγγελος χάνει όλα τα τεχνολογικά προνόμια. Ο Μηνάς με τη σειρά του ανακαλύπτει μια απρόσμενη συγγένεια με έναν ήρωα του ’21. Η Βούλα φοβάται ότι θα φορτωθούν άλλον έναν «Βαγγέλη» κι ο Βαγγέλης δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει κάνα φράγκο απ’ όλη αυτή την ιστορία. Τι σχέση έχουν ένα κινέζικο κουλουράκι της τύχης και το γερμανικό προξενείο στη ζωή του Μπάμπη και της Ξένιας;

Μέχρι να το μάθουμε, η Καίτη θέλει να κάνουν με τον Ηλία εξετάσεις κάθε τρεις μήνες, στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής, που ακολουθεί μια νέα γιατρός. Εκείνος πάλι βρίσκει τον καλύτερο τρόπο για να το αποφύγει! Ο Αγγελος και η Βέλη διαβάζουν για έναν κατά συρροή δολοφόνο στην περιοχή τους και το σκίτσο του δράστη είναι ίδιο με τον Κανάτη.

Στο μεταξύ ο Μηνάς δεν λέει να συγχωρέσει τον Βαγγέλη για την κομπίνα με τον πίνακα και η Βούλα βρίσκεται στη μέση να το παίζει μεσολαβητής. Παράλληλα ο Ηλίας χάνει τη βέρα του σε ένα μπάτσελορ. Γυρίζει με hangover και δεν θυμάται τίποτα. Η Καίτη προσπαθεί να τη βρει. Η Ξένια πάλι κάνει μαθήματα Ελληνικών στον Φριτς, μόνο που ο Μπάμπης έχει στοιχεία πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Και τα στοιχεία είναι αδιάσειστα.

Πηγη:Υouweekly

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts