Μια τέλεια παρέα στο Μονακό!

Ο γνωστός επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης με τη σύζυγό του Ζέλα, βρέθηκαν στο Μονακό και συγκεκριμένα στο Μόντε Κάρλο, όπου και παραβρέθηκαν στη συναυλία της πολυαγαπημένης τους φίλης και απόλυτης Ελληνίδας σταρ, Άννας Βίσση. Στην παρέα τους συναντήσαμε και τον επίσης στενό τους φίλο, τον εκκεντρικό Λάκη Γαβαλά.

Ο Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας Ανδρέας Χριστοδουλίδης και η σύζυγός του ταξίδεψαν στην φαντασμαγορική πόλη του Μονακό, το Μόντε Κάρλο με το αεροσκάφος της εταιρείας Zela Aviation, η οποία συνεργάζεται με ένα ευρύ φάσμα αερομεταφορέων και ταξιδιωτικών πρακτόρων σε όλο τον κόσμο.

Απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου και τη στενή φιλία που τους δένει χρόνια, διασκέδασαν στη μοναδική βραδιά, με την εμφάνιση της απαστράπτουσας φίλης τους Άννας Βίσση να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Οι Πανθέοι: «Προτείνω να μας στη Μέση Ανατολή» – Το λάθος του Ανδρέα διευκολύνει το σχέδιο της Μάρμως

Οι ήρωες απογοητεύονται από τους ανθρώπους που εμπιστεύονται και κάνουν ασυγχώρητα λάθη με ανυπολόγιστες συνέπειες στο νέο επεισόδιο της δραματικής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »