ΜΙΑ υπέροχη ανακοίνωση στο Aventador!

Στο φιλόξενο περιβάλλον του ιδιαίτερου πολυχώρου Aventador prime meat house στα Μελίσσια βρέθηκαν η Δρ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα , η κα Mia Chramas και ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Απόστολος Μανδρέκας.

Κατά τη διάρκεια του δείπνου πραγματοποιήθηκε η επίσημη ανακοίνωση ότι στις 18 Δεκεμβρίου η κα Mia Chramas θα έρθει ξανά στην Αθήνα από τη Γερμανία, για να στηρίξει το Φιλανθρωπικό Δείπνο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας (ΕΕΜ) στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) στη Ρηγίλλης.

Τα έσοδα του δείπνου θα διατεθούν για την ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη των γυναικών με καρκίνο του μαστού στο Κέντρο «Έλλη Λαμπέτη» που παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του επί 17 χρόνια,  για τις εξορμήσεις που κάνει επί 30 χρόνια η ΕΕΜ σε όλη την Ελλάδα για την ενημέρωση των γυναικών ενάντια στον καρκίνο του μαστού, για τη δωρεάν εξέταση γυναικών με προβλήματα μαστού, και τέλος για την εκπαίδευση ιατρών στη Σχολή Μαστολογίας, από το 2009 εως και σήμερα.

 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »