Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Να ντυθείς Μπάρκα φέτος τις Απόκριες»

Μία ατάκα που κανείς δεν περίμενε ακούστηκε σήμερα 7 Μάρτη στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha, Super Κατερίνα.

Μιλώντας για τις φετινές Απόκριες, ο Ανδρέας Μικρούτσικος της είπε: «Να σου κάνω πρόταση τι να ντυθείς; Μπάρκα! Δανάη Μπάρκα».

Τότε, με αμηχανία, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Δεν μου αρέσει να ντύνομαι τηλεοπτικές προσωπικότητες. Δεν θα ντυνόμουν ούτε Λιάγκας, ούτε Φαίη, ούτε Μπάρκα, ούτε Μενεγάκη».

Και ανέφερε ο Μικρούτσικος στη συνέχεια: «Εσύ Μπάρκα κι εγώ Παλαιοχριστιανός».

Στο πλατό ήταν η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα και μιλούσαν για καρναβάλι που διοργανώνει στον Δήμο Αργοσαρωνικού. Οι ατάκες του Μικρούτσικου ήρθαν όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την αντιδήμαρχο, τι θέλει να ντυθεί αν πάει στο καρναβάλι.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων και του σχολιασμού έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα η Δανάη Μπάρκα μετά το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο όπου φαίνεται να ανταλλάσει καυτά φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχει βρεθεί στο στόχαστρο καθώς ήταν φίλες με την πρώην σύντροφο του Φίλιππου, Κατερίνα Καινούργιου.

Αρκετοί είναι εκείνοι που έσπευσαν να κάνουν λόγο για προδοσία από την πλευρά της. Η ίδια αποφάσισε να απενεργοποιήσει τα σχόλια από τα προφίλ της και έτσι δεν μπορεί κανείς να της γράψει κάτι.

Το πρωί της Δευτέρας, η Δανάη Μπάρκα έκανε μία νέα ανάρτηση στο Instagram στην οποία φαίνεται μία ζωγραφιά στην οποία προσπαθεί να δείξει τι μπορεί να ξέρεις για κάποιου πρόβλημα και ότι πρέπει να είσαι ευγενική στους ανθρώπους.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts