Μιχάλης Οικονόμου: «Θέλω η εκκλησία να σκεφτεί τα παιδιά των ΛΟΑΤΚΙ οικογένειων»

Την θέση της εκκλησίας για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών κλήθηκε να εκφράσει ο Μιχάλης Οικονόμου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός επέλεξε να κάνει έκκληση προς σκέψη των παιδιών που μεγαλώνουν με τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Οικονόμου σημείωσε χαρακτηριστικά: «Εν έτη 2023 είναι πάρα πολύ σημαντικό όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα να διασφαλιστούν με τον τρόπο που διασφαλίζονται και οι υπόλοιπες. Όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, τα Ελληνόπουλα, πρέπει να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα άλλα Ελληνόπουλα. Είμαι ναι μεν γονιός σε μια ΛΟΑΤΚΙ οικογένεια αλλά είμαι και ορθόδοξος Χριστιανός. Είναι λογικό η εκκλησία να ψηφίσει κατά του πολιτικού γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. Θέλω όμως λίγο να σκεφτεί αυτά τα παιδιά».

«Ελάτε να σας πάρω από το χέρι και να δείτε αυτές τις οικογένειες. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα η οικογένεια η πυρηνική, δεν κινδυνεύει από τις διαφορετικές οικογένειες. Τις ίδιες αγωνίες έχουμε, τα ίδια θέλουμε για τα παιδιά μας. Μακάρι να μπορούσαμε να ανοίξουμε τα σπίτια μας, όλες εμείς οι οικογένειες, και να δουν ότι είναι σπίτια κανονικά», συνέχισε ο Μιχάλης Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts