Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Τα βλέπω ως ένας…» – Άκρως αποκαλυπτικός ο τραγουδιστής

Το πρωί της Πέμπτης (9/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” στην Κύπρο. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, που πρόσφατα είχε κάνει μια αρκετά σημαντική ανακοίνωση μίλησε για την ηλικία του και το πως βλέπει μέχρι τώρα την καλλιτεχνική του πορεία.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

«Έχασα την μπάλα και την ροή του χρόνου. Ήταν τόσο γρήγορη η δεκαετία 1998 – 2010 σαν να πέρασε νερό και να ζούσα απ’ έξω. Ντρεπόμουν να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση.

Στην ηλικία που είμαι, τα βλέπω ως ένας σχεδόν μεσήλικας που έκανε ένα πρώτο κύκλο στην μουσική. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, είμαι σχεδόν εκεί… Ακούστηκε βαρύ ε, αλλά είναι αυτό. Απέχω λίγο, αλλά βλέπω το σταυροδρόμι…» είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η προσωπική ζωή του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Τελευταία του γνωστή σχέση ήταν με την Ζέτα Μακρυπούλια. Το χώρισε μετά από 12 χρόνια σχέσης.

Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φήμες χωρισμού, το πρώην ζευγάρι τις επιβεβαίωσε μιλώντας στην εφημερίδα Espresso λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Είμαστε αγαπημένοι, μετά από 12χρόνια νιώσαμε μια κόπωση και γι΄ αυτόν τον λόγο πήραμε την απόφαση να μην είμαστε πια μαζί». Οι δυο τους εξακολουθούν να τρέφουν βαθιά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, ωστόσο, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή..

Στο Πρωινό λοιπόν, ο τραγουδιστής, μίλησε για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο….

«Δεν κρατάω τη ζωή μου κρυφή βάσει σχεδίου, δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν παρουσιαστεί κάτι προφανώς και θα το δείτε, δε νομίζω ότι κρύβομαι. Είμαι σε ένα ευαίσθητο προσωπικό μονοπάτι και λόγω ηλικίας… Είσαι σε μία ηλικία που θα αποφασίσεις αν θα μείνεις μόνος σου και θα πορευτείς μόνος σου ή αν θα βρεις μία σύντροφο, έναν άνθρωπο να περάσεις το υπόλοιπό της ζωής σου μαζί του. Ό,τι φέρει η ζωή.

Το ιδανικότερο είναι να βρεις τον άνθρωπό σου, αλλά δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και σε αυτά δεν υπάρχουν εκπτώσεις. Πρέπει να περνάμε και καλά και να είμαστε ψύχραιμοι σε ό,τι αποφασίσουμε να κάνουμε. Οπότε, η εξίσωση δεν είναι τόσο εύκολη.

Είμαι αρκετά εύκολος μέσα σε μία σχέση, δεν έχω εξεζητημένες απαιτήσεις, πάω βόλτα με όλα εντός ορίων. Είμαι ως ένα σημείο δοτικός, δεν φέρνω αντίσταση στην οποιαδήποτε σχέση», εξομολογήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

«Να έχει μια ευρεία καλλιέργεια», είπε για τα στοιχεία που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »