Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Τότε είμαι οριακά είμαι μη λειτουργικός»

Ελένη: Συνέντευξη στην εκπομπή της Μενεγάκη παραχώρησε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης. Ο ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, τον έρωτα, αλλά και τα social media.

«Όταν πέρασα στη σχολή υποκριτικής και ξεκίνησα να δουλεύω οι γονείς μου ήταν πολύ υποστηρικτικοί. Η πρώτη μου παράσταση ήταν μεταμεσονύκτια και οι γονείς μου έρχονταν συνέχεια να με στηρίξουν, σε μια από αυτές την μητέρα μου την πήρε ο ύπνος», είπε αρχικά ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης, μιλώντας για τον έρωτα, είπε πως θεωρεί πως είναι δύσκολος γιατί δεν μπορείς να ερωτευτείς πάρα πολλές φορές στη ζωή σου: «Μπορείς να κάνεις αρκετές σχέσεις, μπορείς να αγαπήσεις αλλά οι φορές που θα ερωτευτείς είναι λίγες. Μου έχει τύχει να ερωτευτώ πολύ. Στον έρωτα με χάνετε, οριακά είμαι μη λειτουργικός. Τον έρωτα δεν μπορείς να τον ελέγξεις. Είμαι γενικά πολύ κλειστός χαρακτήρας και δεν επικοινωνώ κάτι αν ο άλλος δεν είναι πολύ δικός μου άνθρωπος».

Για τα social media, ο Μιχαήλ Ταμπακάκης ανέφερε: «Στα social media βλέπω και το καλό του πράγματος και το κακό, περνάω από διάφορα στάδια. Με ενοχλεί όταν πιάνω τον εαυτό μου να καταναλώνει πολλές ώρες στα social media αλλά και να βλέπω κόσμο να κάνει το ίδιο. Μου τυχαίνει να με ενοχλούν πράγματα σε μένα ή να με ενοχλεί κάτι στον άλλον που καταλαβαίνω ότι απλά δεν αναγνωρίζω κάτι δικό μου. Με τα φίλτρα στα social media είναι σα να μην αποδεχόμαστε αυτό που είμαστε και να θέλουμε λίγο να το αλλοιώσουμε».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μιχαήλ Ταμπακάκης: Όταν ο ηθοποιός συμμετείχε στα «Ζουζούνια» – Δείτε πώς ήταν 15 χρόνια πριν

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts