Μπαίνει πασίγνωστος αθλητής στο Survivor All Star

Survivor All Star: Η πρώτη εβδομάδα έφυγε και το αποτύπωμα που άφησε είναι πως οι Διάσημοι είναι ανίκητοι με τα τωρινά δεδομένα. Πως θα αλλάξει αυτό; Με την είσοδο ενός η και δύο καλών παικτών στην ομάδα των Μαχητών. Ο ένας είναι ο Κόρομι που ακούγεται ότι εισβάλει σύντομα, ενώ ο επόμενος που ακούγεται θα αφήσει εποχή.

Μιλάμε φυσικά για τον Γιωρίκα Πιλίδη ο οποίος ακόμα δεν έχει ταξιδέψει για Άγιο Δομίνικο, όμως πολύ σύντομα θα βρεθεί στις παραλίες μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες οι οποίοι βρίσκονται εκεί. Θυμόμαστε όλοι πως πέρυσι αποχώρησε πρόωρα για ένα θέμα το οποίο είχε στο στομάχι. Φέτος η κατάσταση έχει αλλάξει. Με ειδικές θεραπείες, γυμναστική και με ειδική διατροφή το έχει διορθώσει ώστε να μην ξανά δημιουργηθεί το ίδιο πρόβλημα. Παράλληλα γνωρίζει και ο ίδιος τι θα αντιμετωπίσει, άρα θα είναι πιο έτοιμος.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι πως ο Γιωρίκας Πιλίδης αν και έκατσε λίγο αγαπήθηκε όσο κανείς, ενώ και με τον πόλεμο από τις ομοσπονδίες που δέχθηκε όταν βγήκε εκτός παιχνιδιού, ο κόσμος τον στήριξε όσο τίποτε άλλο.

Τέλος να αναφέρουμε πως προορίζεται για την ομάδα των Μαχητών. Ναι καλά διαβάσατε. Για εκεί τον προορίζουν μιας και η αίσθηση όλων είναι ότι οι Μαχητές σύντομα θα χάσουν κι άλλο παίκτη από τη κάλπη και μάλιστα θα είναι άντρας.

Ένας πολύ αγαπητός παίκτης, αλλά συνάμα και πολύ δυνατός ετοιμάζεται να μπει και να φέρει τα πάνω κάτω…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts