Μπλέξιμο: Στα δικαστήρια η Μενεγάκη: Ζητούν αποζημίωση 24.000 ευρώ

Η εφημερίδα Espresso μας ενημερώνει με δημοσίευμα της πως η Ελένη Μενεγάκη έχει μπλεξίματα με τα δικαστήρια. Εκεί την οδήγησε ο Νίκος Μαστοράκης μαζί με τους δημοσιογράφους της εκπομπής της αλλά και τον Alpha με αφορμή απόσπασμα απο συνέντευξη της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Φρέντυ Γερμανό απο την εκπομπή “Σήμερα” το 1969, που έπαιξε στον αέρα της εκπομπής “Ελένη“.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός ζητάει 24.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για “δικό του πνευματικό δημιούργημα”, αφού υποδείκνυε ακόμη και τις ερωτήσεις στον Φρέντυ Γερμανό. Ο δικηγόρος του καναλιού υποστήριξε πως δεν είναι πνευματικός δημιουργός ο κ. Μαστοράκης, καθώς αν υπάρχει δικαίωμα, τότε αυτό ήταν της Αλίκης Βουγουκλάκη και του Φρέντυ Γερμανού ή των κληρονόμων τους.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μαστοράκης είχε υποβάλλει αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος τόσο του Alpha όσο και του Star για την προβολή αποσμάτων απο διάφορες εκπομπές στις οποίες συμμετείχε.

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
On Key

Related Posts

Δύσκολες ώρες για την Σίσσυ Χρηστίδου

Δύσκολες στιγμές περνάει η αγαπημένη παρουσιάστρια Σίσσυ Χρηστίδου καθώς η υγεία της σκυλίτσας της Ginger, εμφανίζει σοβαρά προβλήματα. Η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι η σκυλίτσα