Νέα τροπή στο θρίλερ με τον Λεμπιδάκη – Η απόδειξη ζωής από τους απαγωγείς

Μία επιστολή «απόδειξη ζωής» φέρεται να έλαβε ταχυδρομικά η οικογένεια του Μιχάλη Λεμπιδάκη, στην Κρήτη, ο οποίος είναι όμηρος απαγωγέων εδώ και πέντε μήνες.   Στην επιστολή έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία κι επιχειρείται να ενθαρρυνθεί η οικογένεια η οποία παραμένει δύσπιστη για την κατάσταση του απαχθέντος, ενώ το αστρονομικό ποσό που έχουν ζητήσει για λύτρα οι απαγωγείς θεωρείται αδύνατο να συγκεντρωθεί.   Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πατρίς, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών ωστόσο το περιεχόμενό του δίνει ελπίδες στην οικογένεια, ενώ αύριο, Τετάρτη,  συμπληρώνονται πέντε μήνες από την ημέρα που απήχθη.

Σε επίπεδο ερευνών η Αστυνομία εξακολουθεί να κινείται με αργούς ρυθμούς, δίνοντας την εντύπωση ότι κάτι ψάχνει, κάπου κινείται, κάτι υποψιάζεται, αλλά ούτε και οι ίδιοι οι επικεφαλής της έρευνας δεν μπορούν να πουν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.   Υπάρχουν ύποπτοι, όπως υπάρχουν σε κάθε περίπτωση με αστυνομικό ενδιαφέρον, όμως παραμένουν ακόμα ύποπτοι, χωρίς αποδείξεις, παρά μόνο αποχρώσες ενδείξεις που μπορεί να μην οδηγήσουν πουθενά.

Πηγή: www.lifo.gr

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9529 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr