Νέο ανατριχιαστικό μήνυμα της αδελφής της δολοφονημένης Δώρας Ζέμπερη: «θα σε σφάξω»!

Γεμάτο θυμό και μένος κατά του δράστη της στυγνής δολοφονίας της Δώρας Ζέμεπρη είναι το νέο μήνυμα της μικρότερης αδελφής της Κωνσταντίνα. Η μικρότερη αδελφή της 32χρονης μέσω του προσωπικού λογαριασμούς της στο facebook, ώρα που ο πατέρας τους έδινε κατάθεση στην ΓΑΔΑ έγραψε: «Φονιααα σε περιμενωωω θα σε ΣΦΑΞΩ κ το ορκίζομαι στον άγγελο μου… ΑΔΕΛΦΗ μου, αίμα μου… Θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ». 

Νωρίτερα ψύχραιμος και λαλίστατος εμφανίστηκε στους Αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής ο Κώστας Ζέμπερης. Στις πέντε ώρες που παρέμεινε στο κτήριο της ΓΑΔΑ ο πατέρας της 32χρονης προσπάθησε να δώσει όσες περισσότερες πληροφορίες ήξερε σχετικά με τις υποθέσεις του χειρίζονταν η κόρη του στο ΣΔΟΕ, αλλά και όσα θυμόταν την ημέρα του φόνου.
Οι αξιωματικοί από την μεριά τους έχουν συγκεντρώσει στοιχεία που δείχνουν την οικονομική δραστηριότητα του Κώστα Ζέμπερη σχετικά με δάνεια που είχε λάβει πριν από χρόνια. Επίσης έχουν στην διάθεση τους αρκετές μαρτυρίες από το στενό οικογενειακό περιβάλλον που φωτογραφίζουν την κοινωνική του συμπεριφορά. (Συνεχίστε παρακάτω…)

Ο οδηγός ταξί επανέλαβε πάλι πώς εκείνη την ώρα που δολοφόνος αφαιρούσε την ζωή της 32χρονης κόρη του πέρασε έξω από το νεκροταφείο. Σύμφωνα με πληροφορίες εκείνη την στιγμή ο λόγος του έγινε πιο αργός και φάνηκε συγκινημένος.
Σε άλλο σημείο της κατάθεσης του ο πατέρας της Δώρας Ζέμπερη , περιέγραψε στους αστυνομικούς την σκήνη που είδε έναν άντρα να βγαίνει από το νεκροταφείο και να του κάνει νόημα να σταματήσει το ταξί του. «Θυμάμαι τα χαρακτηριστικά του » είπε ο Κώστας Ζέμπερης στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής

Φονιααα σε περιμενωωω θα σε ΣΦΑΞΩ κ το ορκιζομαι στον αγγελο μου……ΑΔΕΛΦΗ μου αιμα μου…..θα ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ

Publié par Κωσταντινα Ντινακι sur dimanche 22 octobre 2017

 

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5695 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr