Νίκος Γαλανός: Η ηλικία, η σχέση και ο γάμος με γνωστή πρωταγωνίστρια και γιατί δεν έχει παιδιά

Ο Νίκος Γαλανός συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες παρά τα 79 του χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία του 1960 ενώ έγινε αρκετά γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1970 με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου ενώ θεωρούνταν -και όχι άδικα- ένας από τους πιο εντυπωσιακούς άνδρες καθώς μαγνήτισε με την γοητευτική του εμφάνιση και φυσικά με το ταλέντο του.

Ο Νίκος Γαλανός ποτέ δεν μιλούσε για την προσωπική του ζωή ωστόσο ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πως τον πρώτο του γάμο έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. «Τον πρώτο μου γάμο τον έκανα όταν ήμουν 18 χρόνων, ανήκω σε μια γενιά που ο γάμος ήταν θεσμός. Εμείς το θέλαμε, ήμασταν 1,5 χρόνο μαζί και μετά από πέντε μήνες γάμου χωρίσαμε», είχε δηλώσει ο ηθοποιός.

Σε ηλικία 35 ετών έκανε το δεύτερο γάμο του με πασίγνωστη πρωταγωνίστρια εκείνης της εποχής, με την Κατερίνα Μαραγκού. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα στη ελληνική σειρά, που συμπρωταγωνιστούσαν, στη «Μενεξεδένια Πολιτεία».

Νίκος Γαλανός: Τα γρήγορα αυτοκίνητα, ο τζόγος και βουδισμός

«Έχω παντρευτεί δύο φορές κι έχω χωρίσει. Ο γάμος δεν μου πάει καθόλου. Δεν μου έχει λείψει να έχω ένα παιδί. Δεν έπιασα ποτέ τον εαυτό μου να σκέφτεται “να είχα οικογένεια και να μεγαλώνω παιδιά”. Πάντα μου άρεσε να ήμουν ελεύθερος κι έτσι να λειτουργώ, όπως μου έρχεται, χωρίς υποχρεώσεις», έχει πει επίσης.

Δείτε τι είπε πρόσφατα για τη Γη της Ελιάς, στο βίντεο που ακολουθεί…

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts