Νίκος Μουτσινάς: Ανέβασε τις πρώτες φωτό από τις διακοπές του! Το απίθανο τατουάζ του!

Ο Νίκος Μουτσινάς εδώ και καιρό έχει ρίξει… ρολά και συγκεκριμένα από τότε που η εκπομπή του Καλό Μεσημεράκι έριξε αυλαία για την τηλεοπτική σεζόν.

Ο ίδιος, όπως και όλοι οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής, είχε ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία και έτσι, έφυγε για τις διακοπές του, προκειμένου να ηρεμήσει και να χαλαρώσει μετά από έναν αρκετά “βαρύ” χειμώνα.

Ο Νίκος Μουτσινάς, σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος προτίμησε να κρατήσει «σιγή ιχθύος», τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό των διακοπών του προκειμένου να ανασυνταχθεί, να πάρει δυνάμεις, να κοιμηθεί, να χαλαρώσει, να ξεφύγει τελείως από το πρόγραμμα που είχε μέχρι πρότινος.

Αυτό δεν σημαίνουν άλλωστε οι διακοπές; Έφυγε λοιπόν για τον προορισμό των διακοπών του τον οποίο μάλιστα απέφυγε να αποκαλύψει στις πρόσφατες δύο αναρτήσεις που έκανε από εκεί.

Ο ίδιος, φανερά ξεκούραστος αλλά και ανέμελος, ανέβασε μία φωτογραφία ημίγυμνος με φόντο το απέραντο γαλάζιο ενώ σήμερα (31/7) ανέβασε άλλη μία φωτό του στην οποία σε πρώτο πλάνο βλέπουμε το τατουάζ που έχει στο μπράτσο του. Άγνωστο αν πρόκειται για νέο απόκτημα ή το είχε και δεν μας το είχε δείξει ποτέ, όμως σίγουρα είναι πολύ εντυπωσιακό και όμορφο.

Δείτε το στις παρακάτω φωτογραφίες:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts