Νίκος Πορτοκάλογλου: Το όνειρο που είδε και τον συγκίνησε!

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένας από τους καλύτερους μουσικούς της γενιάς του και τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να γίνει σταθερή αξία στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη μουσική εκπομπή που παρουσιάζει με τη Ρένα Μόρφη στην ΕΡΤ, το «Μουσικό κουτί».

Ο τραγουδοποιός, παρ’ όλο που δεν το συνηθίζει να είναι συνεχώς στα social media, όταν θέλει να μοιραστεί κάτι με τους θαυμαστές του, το κάνει μέσα από το Instagram.

Σήμερα λοιπόν και μάλιστα πρωί πρωί, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ανέβασε μία υπέροχη ρετρό φωτογραφία από το παρελθόν, όχι όμως δική του αλλά των γονιών του. Και στη λεζάντα έγραψε κάτι που δεν περιμέναμε.

«Είδα στο όνειρό μου τους γονείς μου νέους σε λιβάδι ανθισμένο. Και ξύπνησα με χαμόγελο. Καλημέρα σας!».

Ήταν πράγματι μία πολύ ωραία ανάρτηση καθώς στη φωτογραφία όντως απεικονίζονταν οι γονείς του νέοι να ποζάρουν μέσα σε ένα ανθισμένο λιβάδι. Η θύμηση αυτή, δεν θα μπορούσε να φέρει στο πρόσωπό του μόνο χαμόγελο καθώς πρόκειται για δύο πολύ αγαπημένα άτομα της ζωής του.

Και για ποιον άλλωστε δεν είναι οι γονείς, ειδικά όταν εκείνοι σε έχουν μεγαλώσει με πολλή αγάπη και σου έχουν δώσει όλα τα εχέγγυα για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Και σίγουρα ο Νίκος Πορτοκάλογλου έχει πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο όνειρο όλων όσων είχε μικρό που ήταν, όπως έχει πει σε πολλές συνεντεύξεις του, να δημιουργήσει στον χώρο του τραγουδιού.

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι από τους καλλιτέχνες που δεν τους αρέσει να εκθέτουν την προσωπική τους ζωή. Όμως, δεν έχει πρόβλημα ο ίδιος να βγει δημόσια και να μιλήσει για τους ανθρώπους που πρωταγωνιστούν σε αυτή δηλώνοντας τα πραγματικά του συναισθήματα.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »