Νίκος Ψαρράς: «Είπα “όχι” σε πολύ μεγάλα σίριαλ γιατί είπα ναι στη Μάγισσα»

Ο αγαπημένος και πολύ ταλαντούχος Νίκος Ψαρράς είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς, και όχι άδικα, μιας και κατάφερε να κερδίσει το κοινό με το υποκριτικό του ταλέντο.

Αξιαγάπητος, ευθύς και καλοσυνάτος, ο Νίκος Ψαρράς είναι ο βασανισμένος Κανέλλος στη «Μάγισσα», ένας άνδρας μορφωμένος, με βιτριολικό χιούμορ, μεγάλη συναισθηματική ευφυΐα, αλλά και το «μαύρο πρόβατο» της οικογένειας.

  • Πώς προέκυψε η νέα τηλεοπτική συνεργασία;

«Είπα το “ναι” πριν διαβάσω οτιδήποτε για τη σειρά, λόγω του συγγραφικού διδύμου Μελίνας Τσαμπάνη – Πέτρου Καλκόβαλη, αλλά και του σκηνοθέτη και φίλου Λευτέρη Χαρίτου. Ήμουν από τους πρώτους που, όταν υπήρχε σε μια κόλλα χαρτί η πρόταση, μου είπαν “θέλουμε να είσαι μαζί μας”. Είπα “όχι” σε πολύ μεγάλα σίριαλ που παίζονται φέτος και πάνε και πολύ καλά. Τους είπα “όχι” γιατί είχα πει “ναι” στη “Μάγισσα”», αποκαλύπτει στο «Secret» ο Νίκος Ψαρράς και εξηγεί:

«Για πολύ καιρό δεν ξέραμε αν η “Μάγισσα” θα προχωρούσε, γιατί είναι μια πολύ ακριβή δουλειά, έπρεπε πολλά θέματα να λυθούν και από την παραγωγή και από το κανάλι και περίμενα – και χαίρομαι που το έκανα».

  • Ποια θα είναι η πορεία του Κανέλλου στη σειρά; Είναι η γυναίκα του αδελφού του, η Δαμιανή, με την οποία θα κάνει σχέση;

«Ο Κανέλλος δεν θα κάνει κάτι άτιμο… Είναι καλής πάστας άνθρωπος, με αρχές και ήθος, όμως γίνονται γύρω του τόσο πολλά, που και να θέλει, δεν προλαβαίνει να ερωτευτεί…», αποκαλύπτει, ενώ όπως λέει: «Ξέρω σχεδόν όλη την πορεία του ήρωα, αλλά όχι το φινάλε».

Δείτε το βίντεο από τα γυρίσματα της Μάγισσας:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts