Νίκος Ψαρράς: Η αποκάλυψη για το τέλος των γυρισμάτων της Μάγισσας

Ελένη: Ο Νίκος Ψαρράς ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως όταν έδωσε εξετάσεις για το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος κόπηκε δύο φορές.

«Μου έκοψε τον τσαμπουκά γιατί θεωρούσα πως είναι ένα πράγμα που μπορώ να το κάνω πολύ καλά αλλά δεν το πίστευε κανένας άλλος. Μπαίνοντας στη σχολή διάβασα πολύ και έγινα αριστούχος. Του του φύλαγα του διευθυντή. Πήγα και του είπα ‘’πώς μπορείς να κόψεις ένα αριστούχο’’. Και μου είπε δεν είσαι το ίδιο παιδί με εκείνο που κόψαμε».

Όπως είπε, θεωρεί πως πρέπει να δίνεις θάρρος στα νέα παιδιά αλλά πρέπει να καταλάβουν πως είναι μία δύσκολη δουλειά αυτή του ηθοποιού.

«Πρέπει να καταλάβουν πως δεν θα αρέσουμε σε όλους. Όταν κατέβηκα από Θεσσαλονίκη βρήκα εύκολα δουλειά στο θέατρο και στην τηλεόραση. Τότε, τα θεωρούσα πολύ φυσιολογικά αυτά που ερχόντουσαν. 30 χρόνια μετά καταλαβαίνω πως δεν ήταν».

Σε σχέση με τον ρόλο τους την σειρά του Ant1 «Μάγισσα», είπε:

«Τελειώνουμε τα γυρίσματα για τη ‘’Μάγισσα’’. Τους αγαπήσαμε πολύ τους ρόλους μας και έχουν πολύ πλάκα τα γυρίσματα. Κλείνουμε 13 μήνες γυρισμάτων. Δεν ήταν εύκολα. Ο Λευτέρης Χαρίτος δεν ήθελε να φεύγουν γρήγορα οι σκηνές. Υπήρχε ένας έρωτας μεταξύ του Κανέλλου και του ρόλου της Κατερίνας Λέχου. Έρχονται στο θέατρο και με λένε ‘’εθνικό θείο’’».

Αποκάλυψε μάλιστα, κάτι που του είχε πει παλιότερα η Ελένη Μενεγάκη.

«Μου είχες πει κάποια στιγμή το 2007 ‘’να κάνεις παιδί’’ κα είχες απόλυτο δίκιο. Τα παιδιά είναι ευλογία, ξαναγνωρίζεις τη ζωή με άλλα δεδομένα. Ο κόσμος σταματά να κινείται γύρω σου αλλά κινείται γύρω από ένα υπέροχο πλάσμα».

Δείτε όλα όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts