Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Μπαίνει στη Γη της Ελιάς, λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Πηλαδάκη

Χώρισε πριν λίγο καιρό μετά από έξι χρόνια σχέσης και αποφάσισε να μετακομίσει στην Κύπρο, αφού θα πρωταγωνιστήσει στον τέταρτο κύκλο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Ο λόγος για τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Κώστα Πηλαδάκη ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους.

Και μπορεί η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης να χώρισαν, όμως μάθαμε από το Happy Day έχουν άριστες σχέσεις γι’ αυτό και πρόσφατα τους είδαμε σε κοινή έξοδο με την Μαρία Αντωνά, τον Γιώργο Λιάγκα, τη Λεάννα Μάρκογλου και τον Πάνο Καλλίδη στη Βουλαιγαμένη. Και όπως αναφέρθηκε, η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου μένει ακόμη στο ίδιο σπίτι με τον Κώστα Πηλαδάκη μέχρι να βρει νέα κατοικία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, «Πρωινό ΣουΣου» η Ναυσικά θα ενταχθεί στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς του Αντρέα Γεωργίου, Η γη της ελιάς αλλά δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο ρόλος της στον τέταρτο κύκλο της σειράς. Νέα σελίδα στα επαγγελματικά της Ναυσικάς μετά τον χωρισμό της. Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:

Η Γη της Ελιάς: Έτσι τελειώνει ο τρίτος και αρχίζει ο τέταρτος κύκλος – Τροχαίο, αφίξεις, χωρισμοί και συλλήψεις

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts