Νεαρή γυναίκα πέταξε το νεογέννητο στα σκουπίδια για να προλάβει μια πτήση

Ηείδηση που έρχεται από την Αυστρία για μια νεαρή μητέρα που πέταξε το νεογέννητο παιδί της σε έναν κάδο απορριμμάτων στο αεροδρόμιο της Βιέννης προκειμένου να μην χάσει την πτήση της, προκαλεί φρίκη.

Το άτυχο βρέφος βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πλαστική τσάντα στα σκουπίδια από τους καθαριστές του αερολιμένα, οι οποίοι άκουσαν το κλάμα του και έσπευσαν να το σώσουν. Δυστυχώς, το μωρό δεν κατάφερε να επιβιώσει και κατέληξε αργότερα στο νοσοκομείο.

Όσον αφορά τη μητέρα του βρέφους – μια φοιτήτρια από τη Νιγηρία – εντοπίστηκε να κοιμάται σε μια αίθουσα αναμονής, καλυμμένη με αίματα. Η ίδια ισχυρίστηκε πως όταν γέννησε το άτυχο μωρό, αυτό ήταν ήδη νεκρό.

Σύμφωνα με αυστριακά ΜΜΕ η γυναίκα ταξίδευε από τη Λευκορωσία με τελικό προορισμό την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ και δεν ήθελε να χάσει την ενδιάμεση πτήση της.

Η νεαρή φοιτήτρια συνελήφθη, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας στο βρέφος, προκειμένου να εξακριβωθεί η αιτία του θανάτου του.  Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα της Αυστρίας η γυναίκα μπορεί να καταδικαστεί από 6 μήνες έως πέντε χρόνια φυλάκισης.

 

 

Πηγή

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 5986 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr