Νοσηλεύεται ο Στηβ Ντούζος: «Παίζουν όλα. ’70s, ’80s, κιλά, νοοτροπία, όλα»

Εδώ και τρεις, τουλάχιστον, εβδομάδες ο Στηβ Ντούζος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Μ. Δευτέρα. Ο γιος του αείμνηστου ηθοποιού Ανδρέα Ντούζου βρίσκεται στο νοσοκομείο «Υγεία» με χρόνια πνευμονοπάθεια. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα ανέφερε και ο ίδιος 65χρονος ηθοποιός σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Λιάγκα, υποβάλλεται καθημερινά σε εξετάσεις.

«Πήγα να κάνω τις σχετικές εξετάσεις που κάνω κάθε χρόνο και είδαμε ότι έχει προχωρήσει το θέμα με τους πνεύμονες. Και η καρδιά πάει πακέτο. Γιώργο, παίζουν όλα. ’70s, ’80s, κιλά, νοοτροπία, όλα. Δεν μπορείς να μάθεις καινούργια κόλπα σε παλιό σκύλο. Τα έκανα λίγο μαντάρα όλα. Κάνω κάποιες θεραπείες», είπε αρχικά ο Στηβ Ντούζος.

«Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις και θέλω να πιστεύω ότι στο τέλος της εβδομάδας θα την κάνω» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στηβ Ντούζος στην καθημερινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Αξίζει να σημειωθεί, δε, πως ο γνωστός ηθοποιός ταλαιπωρείται επίσης τα τελευταία 15 χρόνια από προβλήματα στην καρδιά του.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts