Ντεμίρη – Γρηγορόπουλος: Ο γιος τους, Τίτος, μπαίνει στο Ναυάγιο

Mega Καλημέρα: Η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για συμμετοχή της στη σειρά του MEGA, Το Ναυάγιο και την Χριστίνα, τον ρόλο που υποδύεται, αλλά αποκάλυψε ότι εισβάλλει στη σειρά και ο γιος της, Τίτος Γρηγορόπουλος, όμως δεν θα έχουν κοινές σκηνές.

«Διανύω μία πολύ όμορφη περίοδο και είμαι πολύ χαρούμενη. Η Χριστίνα είναι ξεχωριστή, γιατί είναι ένας άνθρωπος δοτικός, που ξέρει να αγαπά. Ο Λεωνίδας Κακούρης είναι ένας πολύ καλός και αγαπημένος συνάδελφος».

«Συγκινήθηκα πολύ όταν είδα τον γιο μου στην τηλεόραση, ήταν εξαιρετικός σε έναν πολύ δύσκολο ρόλο. Ο γιος μου θα παίξει για κάποια επεισόδια στο «Ναυάγιο», αλλά δεν θα έχουμε κοινές σκηνές. Θα ήταν πολύ ωραίο να παίξω με το γιο μου στην τηλεόραση, θα υπάρχει χημεία», είπε.

«Ο γιος μου δεν μένει μαζί μας. συζητάμε μερικά πράγματα και μαζί με τον πατέρα του, του δίνουμε συμβουλές. Με τον σύζυγό μου, Χάρη Γρηγορόπουλο, δεν ταιριάζουμε στην καθημερινότητα. Υπάρχουν μερικές φορές που μόνο και μόνο που υπάρχεις, μπορεί να νευριάζεις τον άλλον», κατέληξε η ηθοποιός.

Δες τον γιο της στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts