Νόρα Βαλσάμη: Το ατύχημα στα 76 της – «Πονάω πολύ. Είμαι μέσα στο νοσοκομείο. Περιμένω να…»

Το Πρωινό: Η Νόρα Βαλσάμη νοσηλεύεται εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στο Νοσοκομείο Σύρου, όπου πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση στη μέση. Μιλώντας μαζί της τηλεφωνικά δημοσιογράφος του Λιάγκα, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει σπάσει ένα κόκαλο και για ακόμα μία φορά αναφέρθηκε στην δύσκολη οικονομική της κατάσταση.

«Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι. Πολύ, πολύ πονάω… Είμαι μέσα στο νοσοκομείο. Περιμένω να με χειρουργήσουν. Είμαι στον θάλαμο μαζί με τρεις ανθρώπους. Πολλή περιποίηση κι αυτά… Οικονομικά τα πράγματα είναι μέτρια, όλα μέτρια είναι, κάτω του μετρίου. Ε, μια σύνταξη παίρνω 500 ευρώ. Δεν έχω τώρα ασφάλεια, πέθανε ο Ερρίκος μου, δεν ξέρω πού είναι τα χαρτιά του, αυτός ήταν πολύ τακτικός, δεν ξέρω την τύφλα μου, την τύφλα μου…», είπε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

Η Νόρα Βαλσάμη (Κάιρο Αιγύπτου, 24 Ιανουαρίου 1948 είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Σπούδασε χορό και ρυθμική στην Αίγυπτο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Έκανε την πρώτη της θεατρική εμφάνιση σε μια παραγωγή του 1965, στην κωμωδία του Αριστοφάνη Εκκλησιάζουσες, όταν ακόμη φοιτούσε στη δραματική σχολή.

Ένα χρόνο αργότερα έκανε το ντεμπούτο της και στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία Στεφανία. Τότε ήταν που της παρείχε και το συμβόλαιό της η Φίνος Φιλμ. Μετά από μια πλειάδα ρόλων αποσύρθηκε από τις ταινίες το 1975 και ασχολήθηκε με το θέατρο αποκλειστικά. Ανάμεσα στις θεατρικές παραστάσεις στις οποίες συμμετείχε είναι “Ματωμένος γάμος” του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, “Ένας ιδανικός σύζυγος” του Όσκαρ Ουάιλντ κ.ά. Στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε σε σειρές που έκαναν πολύ μεγάλη επιτυχία (”Αφροδίτη”, ”Αναδυομένη”, ”Μυστικοί Αρραβώνες”, ”Αστροφεγγιά”, ”Η εξαφάνιση του Τζων Αυλακιώτη”, ”Μια γυναίκα από το παρελθόν”, ”Ο χήρος, η χήρα και τα χειρότερα”, ”Έλλη και Άννα”, ”Οι τρεις χήρες” κ.ά.).

Στις 18 Ιουνίου 1973, παντρεύτηκε τον σκηνοθέτη Ερρίκο Ανδρέου μετά από 6 χρόνια σχέσης με τον οποίο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι, την οποία σκηνοθέτησε ο ίδιος με το ψευδώνυμο Δημήτρης Μήκας. Έχουν αποκτήσει έναν γιο, τον Κωνσταντίνο-Ερρίκο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts