Νότης Σφακιανάκης: Ανατροπή στην υπόθεση – Τι αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας

Ο Νότης Σφακιανάκης, σύμφωνα με την συνήγορό του αναμένεται να πει στο δικαστήριο, την Τετάρτη (2/12) το όνομα του κατόχου των ναρκωτικών ουσιών.

Για τα όσα εκτυλίχθηκαν το βράδυ της σύλληψης του Νότη Σφακιανάκη, μίλησε ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Σύμφωνα με τον κ Κούγια, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε στους αστυνομικούς ότι η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του δεν ήταν για προσωπική χρήση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο Νότης Σφακιανάκης, έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

Ποινική δίωξη για οπλοκατοχή και ναρκωτικά
Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση άσκησε ο εισαγγελέας στον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί.

Λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νότης Σφακιανάκης εξήλθε από τα Δικαστήρια και είπε στους δημοσιογράφους, ότι «δεν θέλει να μιλήσει, γιατί θα πει κάτι άσχημο».

Το χρονικό της σύλληψης του τραγουδιστή
Ο Νότης Σφακιανάκης, συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής, σε κεντρικό σημείο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, όπου βρίσκεται καθημερινά μπλόκο της Αστυνομίας λόγω των περιοριστικών μέτρων για την μείωση της διασποράς του κορονοϊού.

Η αστυνομία, προέβη σε ένα εντελώς τυπικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε τις απαραίτητες βεβαιώσεις ή είχε στείλει το SMS για να μπορεί να κυκλοφορεί.

Με την σειρά του, ο τραγουδιστής τους έδειξε το SMS που είχε στείλει και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί τον ρώτησαν αν έχει κάτι παράνομο που θα έπρεπε να γνωρίζουν, αναφέρει ο ΣΚΑΪ. Αυτός τους απάντησε ότι δεν έχει, ωστόσο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Έτσι, βρήκαν ότι έφερε μαζί του ένα πιστόλι 9 χιλιοστών, για το οποίο δεν διέθετε άδεια. Ο τραγουδιστής φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η άδεια του είχε λήξει και δεν είχε ανανεωθεί και ότι το έχει στην κατοχή του, καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Επιπλέον, στο αυτοκίνητο του εντοπίστηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών, για την οποία ο Νότης Σφακιανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι αυτό που ξέρετε».

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts