Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για το δημοσίευμα που την εμπλέκει στο κύκλωμα κοκαΐνης!

Στο πρωτοσέλιδο εφημερίδας για το κύκλωμα κοκαΐνης βρέθηκε και η φωτογραφία της Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να έχει καμία απολύτως σχέση με την υπόθεση. Η παρουσιάστρια, το πρωί της Δευτέρας, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της:

«Κινήθηκα νομικά γιατί από το τίποτα, από το πουθενά, βλέπω τη φωτογραφία μου γιατί νόμιζε ότι ο επιχειρηματίας είναι ένας πρώην μου. Βλέπω ξαφνικά τη φωτογραφία μου σε ένα εξώφυλλο τραγικό, κίτρινο, απαράδεκτο, το οποίο δεν με αφορά κιόλας και να βλέπω τη φωτογραφία μου μόνο και μόνο για να πουλήσει το εξώφυλλο; Τι δουλειά έχει να κρέμεται στα περίπτερα η φωτογραφία μου, επειδή ήμουν με τον πρώην σύντροφό μου, ο οποίος ούτε αυτός είχε καμία σχέση! Μιλάμε για αλητείες! Αυτά τα πράγματα είναι ασύλληπτα! (Συνεχίστε παρακάτω…)

Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί ξαφνικά υπάρχει η φωτογραφία μου σε ένα θέμα που δεν με αφορά και δεν έχω καμία σχέση! Αν είναι ποτέ δυνατόν! Ρώτησαν εμένα ή την οικογένειά μου η οποία μπορεί να πήγε στα περίπτερα και να είδε ξαφνικά τη φωτογραφία μου με ένα τίτλο, επειδή μπερδεύτηκαν με έναν πρώην σύντροφό μου; Σας παρακαλώ! Έκλαιγα όλο το Σαββατοκύριακο! Καταλαβαίνουμε που είναι το ηθικό και που η δημοσιογραφική αλητεία»!

Κατερίνα Καινούργιου: Εξώδικο για το κύκλωμα με την κοκαΐνη

Διαβάστε επίσης: 

Το δημόσιο σχόλιο-συμβουλή του Σώτη Βολάνη στο video clip του Νάσου που σπάει τα κοντέρ!

Ημερήσιες Προβλέψεις Για Όλα Τα Ζώδια, 4/12

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.
About Magazinomou Staff 9526 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr