Ξεσπά η Τέτα Καμπουρέλη στο magazinomou: «Προωθούν το μαύρο χρήμα»

Από τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου πρόκειται να ανοίξουν μετά από ενάμισι μήνα σχεδόν τα κομμωτήρια. Ωστόσο, σε δηλώσεις του στο Live News, ο Άδωνης Γεωργιάδης επισήμανε πως τα κομμωτήρια θα λειτουργούν μόνο για κόμμωση και όχι για νύχια και πως τα καταστήματα περιποίησης νυχιών δεν θα ανοίξουν.

Το magazinomou.gr επικοινώνησε με την Τέτα Καμπουρέλη, γνωστή επιχειρηματία του χώρου, η οποία ξέσπασε σχολιάζοντας την απόφαση αυτή της κυβέρνησης.

«Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ. Έχω ένα ολόκληρο μαγαζί και θα δουλεύει μόνο το μισό; Δεν υπάρχει λογική στην απόφαση αυτή. Δεν είναι μόνο θέμα ομορφιάς. Πονάνε τα πόδια των γυναικών που εξυπηρετούμε. Κάτι πρέπει να γίνει. Θα αναγκαστούν οι εργαζόμενοι να πηγαίνουν στα σπίτια και δεν είναι μόνο η μαύρη εργασία αλλά και το ότι μπαίνουν στα μέσα μεταφοράς και μεταφέρουν τον ιό σε. Είναι καλύτερο αυτό; Τους αναγκάζει να πάνε στα σπίτια. Στα κομμωτήρια και στα κέντρα αισθητικής δεν είχε παρουσιασθεί ποτέ κρούσμα. Τίποτα. Μόνοι τους το είπαν.», δήλωσε στο magazinomou.gr η Τέτα Καμπουρέλη.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6833 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr