Ξεσπά ο πατέρας του Γιακουμάκη: Ποιος νοιάστηκε για τον Βαγγέλη; – Τι είπαν οι μάρτυρες;

«Για άλλα ξέρατε να νοιαστείτε. Για το παιδί μου που πέθανε ποιος νοιάστηκε;», Η φράση ανήκει στον Ανδρέα Γιακουμάκη, πατέρα του αδικοχαμένου Βαγγέλη, και ειπώθηκε στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, όπου συνεχίστηκε χθες η δίκη για τις ευθύνες της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης ξέσπασε καθώς άκουγε έναν καθηγητή της Σχολής να καταθέτει ως μάρτυρας. Ο καθηγητής ισχυρίστηκε ότι είχαν γίνει συμβούλια στη Σχολή για τα επεισόδια που είχαν προκαλέσει σπουδαστές και ότι είχαν επιβληθεί ποινές σε ορισμένους από αυτούς (σε κάποιους έγινε επίπληξη και κάποιοι αποβλήθηκαν για τρεις ημέρες). Ο Πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη εμφανώς φορτισμένος διέκοψε απευθυνόμενος προς τον καθηγητή και είπε:  «Για τις ποινές βλέπω τα λέτε όλα με λεπτομέρειες. Για τα όσα είχαν να κάνουν με τον Βαγγέλη δεν βλέπω να λέτε τίποτα.

Είχε ακούσει

Ο δεύτερος μάρτυρας που εξετάστηκε χθες ήταν ο φύλακας της Σχολής, ο οποίος κατέθεσε ότι είχε ενημερωθεί από δύο σπουδαστές ότι οι συντοπίτες του Βαγγέλη τον είχαν κλείσει σε μία ντουλάπα, τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο και του έκλειναν το ζεστό νερό στο μπάνιο. Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, δεν είχε δει τίποτα από όλα αυτά ο ίδιος.

Ο τρίτος μάρτυρας ήταν υπάλληλος της Σχολής, τυροκόμος που εργάζεται στα εργαστήρια, ο οποίος δεν πρόσθεσε κάτι αξιοσημείωτο.

Έξαλλος

Ο συνήγορος του κατηγορουμένου πρώην διευθυντή της Γαλακτοκομικής σχολής κ. Αλέξης Κούγιας, δήλωσε ότι θα ασκήσει μήνυση σε βάρος του εκπροσώπου του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα», όπου ανήκει η Σχολή, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Κάποια στιγμή και ενώ το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο, ένας προϊστάμενος απευθύνθηκε προς τον κ. Κούγια λέγοντας «θα έπρεπε να ντρέπεστε».

Ο κ. Κούγιας έγινε έξω φρενών, ζήτησε από τους αστυνομικούς να συλλάβουν το άτομο αυτό και στη συνέχεια απείλησε ότι θα κινηθεί νομικά σε βάρος των αστυνομικών αν τον αγνοήσουν. Κατόπιν, ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου τη σύλληψή του με την πρόεδρο να απαντά: «Κύριε Κούγια, εδώ διευθύνω εγώ.

 

 

 

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή από τους Operatical

Το ξεχωριστό συγκρότημα των Operatical μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά το θρυλικό «Show must go on» σε μια ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκευή βασισμένη στο Μusical Moulin Rouge του Baz Luhrmann. Έπειτα από την κυκλοφορία των γαλλόφωνων ισπανόφωνων, αγγλικών και ελληνικών