«Ξυπνούσα με εφιάλτες όταν διέκοψα την εγκυμοσύνη, έβλεπα ένα κοριτσάκι να μου λέει “γιατί”» – Συγκλονίζει η Μαρία Αντουλινάκη

Fay’s Time: Η Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων για την εγκυμοσύνη που είχε, τον λόγο που τη διέκοψε και για τα επαγγελματικά της.

«Τότε ήταν κάτι το οποίο με είχε πονέσει πάρα πολύ, για δύο χρόνια έβλεπα εφιάλτες και ξυπνούσα στον ύπνο μου βλέποντας ένα κοριτσάκι να μου λέει γιατί, δεν το μετανιώνω γιατί αυτό το παιδάκι δεν θα μεγάλωνε καλά μαζί μου έτσι όπως ήμουν τότε» είπε αρχικά η Μαρία Αντουλινάκη και πρόσθεσε:

«Δεν είχα καθόλου τηλεοπτικές προτάσεις και με στενοχωρεί πολύ. Εγώ βγάζω πιο πολλά από το θέατρο παρά από την τηλεόραση. Έχω ρίξει τα στάνταρ μου ηθικά και οικονομικά, αρκεί να δουλέψω έστω και με 500 ευρώ. Έχω μείνει και σε δουλειές που δεν πέρναγα καλά».

Δείτε τη συγκλονιστική συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »