Οι νέες Limited Edition εκδόσεις του Hublot Classic Fusion Chronograph Santorini Boutique, αποκαλύπτονται στη μαγευτική Σαντορίνη

Στις 19 Ιουλίου του 2023, σε μια λαμπερή εκδήλωση στη Σαντορίνη, έγιναν τα εγκαίνια της HUBLOT Santorini Boutique, της τρίτης monoband Hublot boutique στην Ελλάδα μετά από τα καταστήματα των Αθηνών και της Μυκόνου.

Η νέα μπουτίκ HUBLOT Santorini ταυτίζεται απόλυτα με το λανσάρισμα – παγκόσμια αποκλειστικότητα – των HUBLOT Santorini limited editions που ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά και συνεχίζεται το 2023.

Κάτω από το διαφανές κρύσταλλο ζαφειριού της σειράς, παρατηρούμε στο δείκτη των μικρών δευτερολέπτων στο 3, την έντονα κόκκινη λεπτομέρεια, που συμβολίζει τη λάβα που αναβλύζει από τον κρατήρα του ηφαιστείου, όπως ακριβώς και στην πίσω πλευρά της κάσας στο “O” της λέξης “SANTORINI”.

Ένα μοναδικό δημιούργημα της υψηλής ωρολογοποιίας, σαν να αναδύθηκε από την καρδιά του ηφαιστείου της Σαντορίνης!

Δύο παγκόσμιας αποκλειστικότητας εκδόσεις για το 2023, που ταξιδεύουν τη Σαντορίνη στη πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική μέσω της manufacture HUBLOT:

Το HUBLOT CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH KING GOLD CARBON SANTORINI BOUTIQUE με διάμετρο 45mm είναι Limited Edition σε παραγωγή 15 αριθμημένων ρολογιών.

Το HUBLOT CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH TITANIUM CARBON SANTORINI BOUTIQUE

με διάμετρο 45mm είναι Limited Edition σε παραγωγή 50 αριθμημένων ρολογιών.

Η κάσα του είναι κατασκευασμένη από γυαλισμένο τιτάνιο ή King Gold – ανάλογα με την έκδοση – ενώ τη στεφάνη από frosted carbon κοσμούν ψήγματα άνθρακα που θυμίζουν ηφαιστειακή τέφρα!

Tον πρωτότυπο και επιβλητικό σχεδιασμό των ρολογιών συμπληρώνει το λουράκι από μαύρο δέρμα αλιγάτορα ή καουτσούκ ανάλογα με την έκδοση.

To stay up-to-date, follow: @Hublot #Hublot

Διατίθεται σε Παγκόσμια Αποκλειστικότητα στην HUBLOT SANTORINI BOUTIQUE | Μαρινάτου Σ. και Υπαπαντής Φηρά, ΤΚ 84700 Σαντορίνη |
T. +30 2286 023300 | [email protected]

Λίγα λόγια για την HUBLOT

Η Hublot ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1980 και χαρακτηρίζεται από την καινοτομία της, η οποία ξεκίνησε με τον εξαιρετικά πρωτότυπο συνδυασμό χρυσού και καουτσούκ. Αυτή η “Art of Fusion” πηγάζει από τη φαντασία του οραματιστή Προέδρου της, Jean-Claude Biver, και έχει προωθηθεί από τον CEO Ricardo Guadalupe από το 2012.

Η κυκλοφορία του εμβληματικού, πολυβραβευμένου Big Bang το 2005 άνοιξε το δρόμο για νέες εμβληματικές συλλογές (Classic Fusion, Spirit of Big Bang), με επιπλοκές που κυμαίνονται από το απλό έως το εξαιρετικά εξελιγμένο, καθιερώνοντας το εξαιρετικό DNA των Ελβετών ωρολογοποιίας και εξασφαλίζοντας την εντυπωσιακή ανάπτυξή του.

Θέλοντας να διατηρήσει την παραδοσιακή και πρωτοποριακή τεχνογνωσία της και με γνώμονα τη φιλοσοφία της στο “Be First, Different and Unique”, η ελβετική ωρολογοποιία είναι σταθερά μπροστά, μέσω των καινοτομιών της στα υλικά (ανθεκτικό στις γρατσουνιές Magic Gold, κεραμικά σε ζωηρά χρώματα, ζαφείρι) και στη δημιουργία κινήσεων Manufacture (Unico, Meca-10, Tourbillon).

Η Hublot είναι πλήρως αφοσιωμένη στη δημιουργία μιας μάρκας Haute Horlogerie με οραματικό μέλλον: ένα μέλλον που συνδυάζεται με τα βασικά γεγονότα της εποχής μας (FIFA World CupTM, UEFA Champions League, UEFA EUROTM) και τους καλύτερους πρεσβευτές που έχει να προσφέρει η εποχή μας (Chiara Ferragni, Pelé, Kylian Mbappé, Usain Bolt, Novak Djokovic). Ανακαλύψτε το σύμπαν της Hublot στο δίκτυο των μπουτίκ μας που βρίσκονται σε βασικές πόλεις σε όλο τον κόσμο: Γενεύη, Παρίσι, Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Τόκιο, Σιγκαπούρη, Ζυρίχη, Αθήνα και στο HUBLOT.com

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts