Οι Πανθέοι: «Είμαι αποφασισμένος. Θα χωρίσω με τη Μάρμω»

Οι Πανθέοι: Ο Ανδρέας εξομολογείται στον Λουκά πως είναι αποφασισμένος να χωρίσει με τη Μάρμω. Όμως δεν μπορεί να το κάνει όσο είναι υπουργός του Μεταξά, γιατί το σκάνδαλο που θα ξεσπάσει θα βλάψει πρωτίστως τη Μάρμω και τον ανιψιό του.

Αποφασίζει, λοιπόν, να κάνει λίγη υπομονή ακόμα και να συνεχίσει να παριστάνει πως δεν γνωρίζει τίποτα για την απιστία της γυναίκας του. Βρίσκει παρηγοριά όμως στη Σοφία.

Παράλληλα, η Μάρμω κι ο Κίτσος γεμάτοι ενοχές προσπαθούν να πείσουν τους εαυτούς τους πως αυτό που τους έχει αναγκάσει η Χρυσοστόμη να κάνουν, να μη μιλήσουν δηλαδή στον Ανδρέα, είναι το σωστό. Εν τω μεταξύ, οι κατασκευασμένες αποδείξεις του Μαρμάρη που ενοχοποιούν τη Μιρέλλα ως κατάσκοπο φτάνουν στο γραφείο του Μεταξά.

Έτσι, λοιπόν, η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη της τελευταίας έχει ξεκινήσει. Η Μερόπη, τώρα, παρά τις ρητές εντολές του γιου της, αποφασίζει να τον αγνοήσει και να βρει τόσο τον Φάνη όσο και τη Δέσποινα. Και αφού τους λέει πως γνωρίζει πια ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο του άντρα της, διακόπτει κάθε σχέση και δεσμό μαζί τους…

Οι Πανθέοι: Ο σεναριογράφος Άγγελος Χασάπογλου έκανε έκπληξη στη μητέρα του, Πηνελόπη Πιτσούλη

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts