Οι Πανθέοι: Η Μαρία Καλλιμάνη υποδύεται τη Δέσποινα Γαλάτη

Η Μαρία Καλλιμάνη πρωταγωνιστεί στη νέα μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι», και υποδύεται τη Δέσποινα Γαλάτη, κόρη του Βλάση Πανθέου. Διαφορετική από τις αδερφές της Χρυσοστόμη και Μερόπη, παντρεύτηκε τον Γαλάτη και μαζί του απέκτησε τον Κίτσο. Όταν ο σύζυγός της την εγκατέλειψε, πήρε τη ζωή στα χέρια της, έγινε ανεξάρτητη, δυναμική και μεγάλωσε μόνη της τον γιο της, τον οποίο λατρεύει και θαυμάζει απεριόριστα.

Η Δέσποινα περιγράφει τη ζωή της: «Μπορεί ο σύζυγός μου να άφησε εμένα και τον γιο μου τον Κίτσο όταν αυτός ήταν ακόμα μικρό παιδί αλλά αυτό δεν με πτόησε ποτέ. Το αντίθετο. Με πείσμωσε. Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι μπορώ να τα καταφέρω και μόνη μου. Μεγάλωσα τον γιο μου χωρίς να του λείψει τίποτα. Ίσως, άλλες γυναίκες, όπως η αδελφή μου η Μερόπη να τα παρατούσαν. Να αποδέχονταν τη θέση τους σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία.

Όμως εγώ, όχι μόνο δεν έσκυψα το κεφάλι αλλά έγινα καλύτερη από πολλούς άντρες. Ασχολούμαι με το χρηματιστήριο και έχω καταφέρει να αυξήσω την περιουσία που μου άφησε ως προίκα ο πατέρας μου. Λατρεύω τον γιο μου. Ίσως και να τον έχω κακομάθει. Όμως τον καμαρώνω και χαίρομαι για την επιτυχία που έχει ως ζωγράφος. Δεν μετανιώνω για ό, τι έγινε στο παρελθόν. Στεναχωριέμαι αν ό,τι έκανα κάποτε, οδήγησε τον άντρα της αδελφής μου στην καταστροφή. Όμως δεν είχα άλλη επιλογή. Έπρεπε να υπερασπιστώ το συμφέρον των Πανθέων. Τώρα, βέβαια, που ο Κίτσος συνάντησε τη Μάρμω… ποιοι είμαστε πια;»

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts