Οι Πανθέοι: Μιχάλης Σαράντης: «Δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση στο γύρισμα»

Ο Μιχάλης Σαράντης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη σειρά Πανθέοι και τα όσα ακούγονταν από πολύ νωρίς, ότι μπορεί δηλαδή το σίριαλ να κοπεί, λόγω της χαμηλής θεαματικότητας.

«Στο δρόμο λαμβάνω πολλά σχόλια για τη σειρά και την εξέλιξή της, που σημαίνει ότι υπάρχει κόσμος που τη βλέπει. Έχω συμμετάσχει σε σειρές που είχαν μεγαλύτερη τηλεθέαση και δεν μου συνέβαινε αυτό στο δρόμο. Και εδώ να πω κάτι. Θυμάμαι, από τα πρώτα επεισόδια που κάναμε σχετικά χαμηλές θεαματικότητες, να ρωτούν τους συναδέλφους μου, όπου τους έβρισκαν, αν θα κοπεί η σειρά», είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης.

Ο Μιχάλης Σαράντης είπε στη συνέχεια: «Εδώ να μου επιτραπεί να πω ότι δεν είναι ωραίο να πανικοβάλλονται η ομάδα του συνεργείου, η κομμώτριά μας και η μακιγιέζ μας, το παιδί που στήνει τα φώτα, τα παιδιά στην κάμερα, άνθρωποι που ζουν από αυτή τη σειρά και παίρνουν το μηνιάτικό τους. Όταν παίρνει τέτοια διάσταση το τι θα γίνει με τους Πανθέους, όταν η παραγωγή και ο ΣΚΑΙ δεν έχουν κάνει καμία ανακοίνωση επίσημη, δεν σου κρύβω πως δημιουργήθηκε μια περίεργη κατάσταση στο γύρισμα».

Κλείνοντας, ο Μιχάλης Σαράντης πρόσθεσε: «Αυτό δεν είναι ωραίο για κανέναν που νιώθει ότι διακυβεύεται η δουλειά του. Γι’ αυτό και θεωρώ ότι θέλει μια μεγαλύτερη φροντίδα ο τρόπος που ρωτούν κάποια πράγματα αυτοί που τα ρωτούν. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να πυροδοτήσει μια ερώτηση. Ας είμαστε πιο προσεκτικοί».

Θυμίζουμε ότι ο Μιχάλης Σαράντης για την απώλεια του καλύτερου του φίλου και πόσο τον συγκλόνισε.

«Δεν σημαίνει ότι ήμουν κοινωνικός απαραίτητα, μπορεί να φοβόμουν να κάθομαι μόνος μου. Εγώ κι αν έχω παλέψει με τα σκοτάδια μου και τους δαίμονές μου. Ήρθαν και είναι εδώ παρέα» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Όταν έχασα τον καλύτερό μου φίλο στην δευτέρα Γυμνασίου, κάπως κλονίστηκε το σύμπαν μου. Αρρώστησε. Ο Ηλίας ήταν πάντα ο πρώτος, ο καλύτερος, ο πιο λαμπερός χωρίς να τον ζηλεύουμε. Τον θαυμάζαμε όλοι. Όταν «έφυγε», ό,τι έκανα ήθελα να το κάνω και για αυτόν και ό,τι δεν το έκανα δεν το έκανα γιατί ένιωθα ότι θα έπρεπε να το κάνει αυτός. Είχα πάρα πολλές ενοχές. Τίποτα δεν ξεπερνιέται, έρχεται σε ειρήνη» τόνισε ο Μιχάλης Σαράντης στο I love ΣουΚού.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts