Οι Πανθέοι: Ο Νίκος Χατζόπουλος υποδύεται τον Ισίδωρο Πανθέο και ο Γιάννης Κατσιμίχας το γιο του, Θωμά

Ο Ισίδωρος είναι ο μεγαλύτερος γιος του Βλάση Πανθέου, στη νέα δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, «Οι Πανθέοι». Συνταξιούχος συμβολαιογράφος, σοβαρός και ευαίσθητος άνθρωπος που αγαπά τη γνώση, την ιστορία, την επιστήμη και τη λογοτεχνία. Ο θάνατος του πατριάρχη της οικογένειας τον βάζει σε μία πορεία, πρωτόγνωρη για εκείνον…

Ο γιος του, Θωμάς, είναι ιδεολόγος, συνεσταλμένος, συνεπής και τρυφερός, περισσότερο σοβαρός από το κανονικό. Ένα τραγικό γεγονός και οι επιλογές που πρέπει να κάνει για να επιβιώσει, αλλάζουν τη ζωή και τον χαρακτήρα του…

Ποιος είναι ο Ισίδωρος; Ο ίδιος λέει: «Από τότε που πέθανε η γυναίκα μου, έχω αποσυρθεί στην εξοχική κατοικία των Πανθέων, στο Γραμματικό. Ζω εκεί με τον γιο μου, Θωμά, που είναι Εύελπις Αξιωματικός. Αν και πάντοτε η ζωή μου καθοδηγείτο από τη λογική, ο θάνατος του πατέρα μας, Βλάση Πανθέου, θα λειτουργήσει καταλυτικά στην πορεία που θα ακολουθήσω. Η γνωριμία μου με τη Δασκάλα του Γραμματικού, που έχει το χάρισμα να επικοινωνεί με τον άλλον κόσμο, θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη σκέψη αλλά και στις πράξεις μου. Είμαι ο πρώτος που θα μάθει το μεγάλο μυστικό των Πανθέων και θα ξεκινήσω τη δική μου σταυροφορία για να ανακαλύψω, για ποιο λόγο ο πατέρας αποκήρυξε τη μητέρα μας, λίγο πριν πεθάνει.»

Πώς περιγράφει ο Θωμάς τον εαυτό του; «Λένε πως είμαι συνεπής και εργατικός. Ίσως παραπάνω σοβαρός από το κανονικό, και ιδεολόγος, αλλά μου αρέσει να σκέφτομαι πως οι άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν σε κάτι που είναι σημαντικότερο από τη ζωή τους. Μάλλον γι’ αυτό επέλεξα να γίνω Εύελπις. Από τότε που χάσαμε τη μακαρίτισσα τη μητέρα μου, ανησυχώ για τον πατέρα μου τον Ισίδωρο. Όπως κι εκείνος ανησυχεί για μένα και τον πόλεμο που έρχεται καταπάνω μας, όσο κι αν η στολή με κάνει να φαίνομαι στα μάτια του δυναμικός και γενναίος. Ο πόλεμος βέβαια είναι ένα πράγμα. Κι άλλο ο έρωτας. Εκεί είμαι συνεσταλμένος και ντροπαλός σα σχολιαρόπαιδο. Αν ομολογούσα την αγάπη μου στη γυναίκα που έχω στην καρδιά μου από παιδί, θα εξέθετα όλη την οικογένεια των Πανθέων…»

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts