Οι Πανθέοι: «Πήρες το αίμα σου πίσω. Η κατάρα λύθηκε με τον χειρότερο τρόπο»

Οι Πανθέοι: Στο επεισόδιο αυτής της Δευτέρας 11/12, ο Ανδρέας προσπαθεί να στηρίξει τη Μάρμω που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά την αποβολή της ενώ παράλληλα ψάχνει τον τρόπο να διαχειριστεί κι ο ίδιος αυτό που τους συνέβη.

Η Δέσποινα εύχεται να μη μάθει ο Κίτσος ότι η Μάρμω έχασε το παιδί, γιατί φοβάται πως αυτό θα τους φέρει πάλι κοντά. Όμως, ο Κίτσος, δεν θα μείνει για πολύ ακόμα στο σκοτάδι.

Παράλληλα, η Καλή, γεμάτη ενοχές για την κατάρα που έριξε στο παρελθόν και βλέπει πως τώρα ταλαιπωρεί άδικα αθώους όπως είναι ο Ανδρέας και η Μάρμω, θα εκφράσει στη Χρυσοστόμη την επιθυμία να συναντήσει στην κλινική τη Μάρμω. Η Βέτα, μην έχοντας πού να αφήσει την Ουρανία, καταλήγει να δεχτεί την πρόταση της Νίνας και να τη φέρει στο ξενοδοχείο ώστε να είναι παρέα με τον μικρό Σπύρο. Η συνάντηση των δύο παιδιών όμως θα έχει απρόοπτες εξελίξεις…

«Πήρες το αίμα σου πίσω. Η κατάρα λύθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Άσε τους να ησυχάσουν», ακούμε στο τρέιλερ.

Δείτε τι θα δούμε στους Πανθέους στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »