Οι Πανθέοι: Συντετριμμένη η Μέλια Κράιλινγκ για την απώλεια του πατέρα της: «Συγγνώμη»

Οι Πανθέοι: Η Μέλια Κράιλινγκ βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Γεια σου, το μεσημέρι της Κυριακής, με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ που δεν τα πάει και τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, η γοητευτική ηθοποιός είχε μια πολύ τρυφερή στιγμή όταν και αντίκρισε εικόνες του πατέρα της.

«Ο μπαμπάς μου ήταν πάντα πρωταγωνιστής σε ότι έκανε. Είχε μια μεγάλη προσωπικότητα. Αν καθόταν δηλαδή εδώ πέρα, δεν θα μιλούσες εσύ καθόλου! Θα μίλαγε μόνο αυτός, θα σου έλεγε ιστορίες και θα πηγαίνατε έτσι για μια βδομάδα. Φοβερές όμως ιστορίες γιατί ζούσε με πολλή όρεξη τη ζωή του. Με ένταση και όρεξη και χαβαλέ πολύ, δεν έπαιρνε τα πράγματα πολύ σοβαρά ενώ ο ίδιος ήταν σοβαρός και ήταν πρωταγωνιστής μεγάλος», είπε αρχικά η Μέλια Κράιλινγκ από τους Πανθέους στο Γεια σου και συνέχισε:

«Νομίζω ότι έχω πάρει αρκετά από εκείνον, το οποίο όμως είναι παράξενο γιατί δεν έχω μεγαλώσει μαζί του. Έφυγε στις 7 Νοεμβρίου και ο παππούς μου έξι μήνες νωρίτερα. Αχ, είναι περίεργο να τις βλέπω τώρα έτσι τις φωτογραφίες».

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts