Οι Πανθέοι τρέιλερ: Ο Κίτσος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να πάει στα γενέθλια του Ανδρέα

Οι Πανθέοι τρέιλερ Τρίτης: Η Μάρμω με τη Σεβαστή κάνουν τις τελευταίες ετοιμασίες για να υποδεχτούν όλους τους Πανθέους για τα γενέθλια του Ανδρέα.

Ο Κίτσος αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να δώσει το παρών ενώ η Καλή ετοιμάζεται να κάνει ένα απρόσμενο δώρο στον ανιψιό της, Ανδρέα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην αποκάλυψη του ποιος πραγματικά είναι.

Παράλληλα, οι υποψίες του Λουκά ότι η γυναίκα του Νίνα τον απατά, θεριεύουν και του προκαλούν μεγάλη ταραχή και αναστάτωση. Ο Στάθης πιστεύει ότι η Ματούλα του γύρισε την πλάτη και αποφασίζει να απλώσει τα δίχτυα του στην Αλέκα, ενώ η Πέλλα ξεκινάει επίσημα να δουλεύει στου Φάνη, φροντίζοντας την κόρη του, Ουρανία… Ο Μαρμάρης, τέλος, μπαίνει κρυφά στο σπίτι της Ματούλας και αρχίζει να ψάχνει…

Δείτε το τρέιλερ της σειράς Οι Πανθέοι παρακάτω:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Ο Γιατρός: Η Τζωρτζίνα Λιώση & ο Παναγιώτης Εξαρχέας μας αποκαλύπτουν την εξέλιξη των ρόλων τους

«Ο Γιατρός», η σειρά τουAlpha που μας γοήτευσε, μας συγκίνησε, μας καθήλωσε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, επιστρέφει στον Alpha ανανεωμένη, με νέα επεισόδια,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »