Οι τάσεις του φθινοπώρου, μέσα από φανταχτερές streetstyle επιλογές

Φανταχτερά ρούχα με εντυπωσιακό χαρακτήρα επέλεξε για φέτος το φθινόπωρο, η Βασιλίνα Μαριόλη με το γνωστό streetstyle brand “Who hurt you”.

Η σειρά έχει ήδη διατεθεί στις Αθηναϊκές boutique, ενώ πολλοί celebrities ξεχώρισαν ήδη μέσα στις νέες δημιουργίες. Ανάμεσα τους το μοντέλο παγκόσμιου πλέον βεληνεκούς, Υπαπαντή Βασιλά, στο no1 show του καλοκαιριού με dj τον Solomun.

“Who hurt you” — the story.

“Who hurt you” σημαίνει «ποιός σε πλήγωσε». Πρόκειται για ένα αίσθημα τόσο βέβαιο ότι θα το αισθανθεί κάποιος κατά τη διάρκεια της ζωής του, όσο, το τόσο διαδεδομένο αίσθημα της αγάπης, αλλά και αυτό της οργής, της αποτυχίας, της επιθυμίας και της εργατικότητας. Από τα 5 σίγουρα συναισθήματα της λίστας μου επέλεξα αυτό, γιατί σου αφήνει σίγουρα, σημάδια. Και αν όχι ακόμα, κάποτε. Σημάδια που θα χρειαστούν θεραπεία, την όποια! Εδώ λοιπόν, ήρθα να σου προσφέρω ένα δώρο. Ρούχα με χαρακτήρα δυνατό για να τα φοράς και να δείχνεις άτρωτος ακόμα και αν δεν νιώθεις ότι είσαι. Ακόμα και αν δεν είσαι. Αντρικό και γυναικείο στυλ γιατί αν ντυθείς κατάλληλα μπορείς να μπεις σε οποιοδήποτε δωμάτιο, remember that!

Δείτε τη συλλογή από το παρακάτω link:

whohurtyou.gr

Ακολουθήστε το brand “Who hurt you” στο Instagram. (https://www.instagram.com/whohurtyou.gr/)

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts