Ολοκληρώθηκε η χειροτονία του Ανέστη Βλάχου – π. Αυγουστίνου

Χειροτονήθηκε σήμερα ιερέας, στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο εγγονός του αξέχαστου ηθοποιού, Ανέστη Βλάχου, Ανέστης Βλάχος junior. Ο π. Αυγουστίνος Βλάχος πλέον απαρνήθηκε την κοσμική ζωή, θέλοντας έτσι να βάλει μια τελεία σε όσα μέχρι πρότινος πρέσβευε.

Η δημοσιότητα, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση και όλα όσα έκανε στην προηγούμενη κοσμική ζωή του, έχοντας στο πλευρό του τον πολυαγαπημένο του παππού, για τον ιερομόναχο Αυγουστίνο είναι πια παρελθόν.

Ήταν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν οι πληροφορίες ότι ο εγγονός του ηθοποιού έχει αλλάξει πολύ και έχει στραφεί προς την Εκκλησία. Άφησε μακριά μούσια, μαλλιά και κυρίως σε όλες τις συνεντεύξεις του είχε μέσα τον Χριστό και πολλά από τα διδάγματά Του. Πολλοί το θεώρησαν τυχαίο γεγονός, ωστόσο μόνο τυχαίο δεν ήταν. Ο θάνατος του παππού του και μέντορα στην υποκριτική τέχνη τον συγκλόνισε τόσο, που πήρε αμέσως την απόφαση να ενταχθεί στους εκκλησιαστικούς κύκλους.

Δείτε τι είπε ο πατέρας του στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts