Ορφέας Αυγουστίδης: «Θέλω να κάνουμε παρέα με τους γονείς μου»

Στούντιο 4: Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ βρέθηκε ο Ορφέας Αυγουστίδης αυτή την Τέταρτη 20/3. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον ρόλο του ως πατέρας αλλά και για τη σύζυγό του, Γεωργία Κρασσά.

«Δεν βρίσκω νόημα στο να ακούω τα προσωπικά των άλλων, γι’ αυτό δε μιλάω και εγώ για τα δικά μου», είπε αρχικά ο Ορφέας Αυγουστίδης.

Όσον αφορά στον γιο του, ο Ορφέας Αυγουστίδης σημείωσε: «Με τη σύζυγό μου επιλέξαμε το όνομα Αχιλλέας για τον μικρό επειδή μας άρεσε. Ο γιος μου έχει τα χρώματα της γυναίκας μου και του πατέρα μου».

«Έχω μια μικρή αδελφή από την νέα οικογένεια του πατέρα μου, την Αλκυόνη. Παρόλο που η οικογένειά μου μέσα στα χρόνια έσπαγε, στην αρχή ήμασταν τρεις, μετά έγιναν δύο δύο, ήμασταν αλλιώς. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, έχουμε προσπαθήσει να είμαστε μαζί και να κρατάμε τον όρο οικογένεια. Κάνουμε όλοι μαζί παρέα, είχα το άρωμα της οικογένειας. Τώρα έχω τη δική μου οικογένεια και θα ήθελα να περάσει και στο παιδί μου η ουσία αυτούς του πράγματος», ανέφερε στη συνέχεια ο Ορφέας Αυγουστίδης. 

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts