Ο Άλλος Άνθρωπος: Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Η φωτό μέσα σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών

Μια φωτογραφία ντοκουμέντο με τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, τον επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας «Άλλος Άνθρωπος» έφερε στο φως της δημοσιότητας το Live News το μεσημέρι της Δευτέρας 29/1, στην οποία και φαίνεται ο ίδιος, την ώρα που παίζει τυχερά παιχνίδια.

O Κώστας Πολυχρονόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης μαζί με δύο συγγενικά του πρόσωπα, κάθεται σε ένα τραπέζι που έχει πάνω καφέ, νερό και τσιγάρα. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί ότι το εν λόγω πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών είναι κοντά στην κοινωνική κουζίνα.

Μαρτυρίες στο Live News, αναφέρουν ότι παλαιότερα ο επικεφαλής της κοινωνικής κουζίνας επισκεπτόταν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών, όπου ήταν στην ιδιοκτησία πατέρα γνωστής παρουσιάστριας. Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη ο Κώστας Πολυχρονόπουλος εμφανιζόταν σε πολλά πρακτορεία παίζοντας τυχερά παιχνίδια καταθέτοντας σημαντικά χρηματικά ποσά. Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο ίδιος είχε μετακινηθεί και έπαιζε ηλεκτρονικό τζόγο σε ένα κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στο Αιγάλεω, κοντά στην Ιερά Οδό.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναφορικά με την έρευνα που έγινε για Ξέπλυμα Χρήματος φαίνεται ότι τα ποσά που έχουν χαθεί στον ηλεκτρονικό τζόγο ξεπερνούν τις 600 χιλιάδες ευρώ, φθάνοντας και πιθανόν ξεπερνώντας ακόμα και το εκατομμύριο.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την εν λόγω φωτογραφία:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts