«Ο άντρας μου είναι ηλίθι@ς»! Η αποκάλυψη της Λουιζίδου για τον σύζυγό της Θάνο Κωνσταντάκη και το επικό σκηνικό

Χαμογέλα και πάλι: Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τη θεατρική της παρουσία με το Sexy Laundry, την επιτυχία που γνώρισαν οι σειρές στις οποίες πρωταγωνίστησε αλλά και τον τρόπο που αντιμετωπίζει ο σύζυγός της τη δουλειά της…

Η αγαπημένη ηθοποιός που βλέπουμε να πρωταγωνιστεί φέτος στην κωμική σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» μίλησε για το πώς βιώνει ο σύζυγός της Θάνο Κωνσταντάκη τη δουλειά της. Συγκεκριμένα είπε:

«Στην αρχή του φαινόταν ένα τρελοκομείο από το ωράριο μέχρι το πώς είμαστε οι ηθοποιοί. Δεν μας έφερε ποτέ ρήξη το ότι είναι εκτός χώρου. Δεν ζω και εγώ μία celebrity ζωή. Νομίζω πως και να μην έκανα αυτή τη δουλειά, το ίδιο θα ήμασταν. Όταν παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου έπαιζα στο “Οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”.

Είχα γυρίσματα στις μέρες του γάμου και είχα πείσει την παραγωγή να με βγάλει 1 εβδομάδα εκτός για τον μήνα του μέλιτος. Έπρεπε να κάνω μια σκηνή που ο Καφετζόπουλος έβλεπε εφιάλτη ότι κάποιος μου σήκωνε το φερμουάρ και έλεγε “Και άμα μας δει ο άντρας σου” και έλεγα “Ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Με πάει ο άντρας μου στο γύρισμα γρήγορα και λέει “Μιας και είμαι εδώ, το χέρι θα είμαι εγώ”. Και είμαι εγώ την πρώτη μέρα του γάμου να λέω “Ο άντρας μου είναι ηλίθιος”. Έχει πάρει απόφαση ότι έχει μπλέξει με το τρελοκομείο. Δεν έχει σχέση με τον χώρο. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος που το αντιμετωπίζει με χιούμορ», είπε η Ρένια Λουιζίδου.

Δείτε όλη την απολαυστική συνέντευξη στο βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts