Ο απολογισμός της Κατερίνας Καινούργιου πριν τη νέα χρονιά

Η σημερινή (15/12) ημέρα για την Κατερίνα Καινούργιου είναι γεμάτη ενθουσιασμό και αγωνία, καθώς από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στην εκπομπή της, Super Κατερίνα, ο Παύλος Χαϊκάλης, άρχισε να του κάνει ερωτήσεις για όσα θα της φέρει η νέα χρονιά.

Μάλιστα, δεν δίστασε να ρωτήσει και για το αν θα βρίσκεται σε σχέση ή αν θα πρέπει να ετοιμάζεται για γάμο σιγά σιγά. Πολλές φορές την έχουμε δει να πετάει διάφορες σπόντες αλλά και να αναφέρεται στο πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη, αλλά πλέον βρίσκεται σε μία νέα σχέση και, μάλλον, θέλει πολύ να πάει καλά αυτή η νέα αρχή στη ζωή της.

«Εγώ θα κάνω σχέση και γάμο το 2023; Θα πάρω για ραντεβού! Και εγώ πολλές φορές μπορεί να απευθυνθώ σε αστρολόγο, φυσικά αμείβεται. Δεν είναι κακό. Η αστρολογία είναι δουλειά», είπε η παρουσιάστρια και όλοι ξέσπασαν σε κλάματα από τα γέλια.

Ο απολογισμός της Κατερίνας Καινούργιου για το ’22

Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή, ωστόσο, η ίδια θέλησε να κάνει άλλη μία νύξη για το θέμα. Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως της αρέσει λίγο πριν τελειώνει η κάθε χρονιά, να κάνει έναν μικρό απολογισμό από όσα κατόρθωσε να κάνει, στην προσπάθειά της να διορθώσει τα λάθη της, αναφέροντας ταυτόχρονα και τις νέες τις επιθυμίες.

«Εγώ αυτές τις μέρες, δεν ξέρω για εσάς, το κάνω κάθε χρόνο, κάνω απολογισμό χρονιάς. Έχω ένα μπλοκάκι, το λέω κάθε χρόνο και στους τηλεθεατές, δίπλα από το κομοδίνο μου και τις τελευταίες μέρες κάνω έναν απολογισμό για κάποια πράγματα τα οποία δεν θέλω να επαναλάβω το ’23 και κάποια πράγματα τα οποία θέλω ο Θεός και το σύμπαν να μου φέρουν το ’23. Και δεν ξέρω, τα περισσότερα από αυτά επιτυγχάνονται. Δοκιμάστε και κάντε το!», είπε χαρακτηριστικά και τόνισε ο καθένας να το δοκιμάσει όταν θα είναι μόνος και ήρεμος.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts