Ο Γιατρός: Ποιος είναι ο Αντώνης Μυριαγκός – Μάθε τα πάντα για τον Μαλτεζά

Σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης η νέα παραγωγή του Alpha «Ο Γιατρός».

Αλαλαγμός στο twitter για τον Μάρκο Μαλτεζά που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει τον Ανδρέα. Στο twitter έχει ήδη δημιουργηθεί κίνημα κατά του με τους φανατικούς της σειράς να αντιδρά αρνητικά σε κάθε του κίνηση και όχι άδικα.

Ποιος είναι ο ρόλος του στη σειρά

Παθολόγος – γιατρός στο νοσοκομείο και ανταγωνιστής του Ανδρέα για τη θέση του διευθυντή της Παθολογίας. Με τον Ανδρέα έχουν υπάρξει φίλοι, αλλά η διεκδίκηση της ίδιας θέσης και περισσότερο το γεγονός ότι ο Μάρκος γνωρίζει πως δεν έχει τα χαρισματικά χαρακτηριστικά και το ταλέντο του Ανδρέα στην Ιατρική, τον κάνει να αισθάνεται μονίμως κατώτερος, επιβεβαιώνοντας κάτι που ήδη είναι βαθιά εγκαταστημένο μέσα του. Χειραγωγείται από την πολύ περισσότερο ικανή και αδίστακτη γυναίκα του, Ειρήνη (Γωγώ Καρτσάνα).

Εσύ ξέρεις ποιος είναι ο Αντώνης Μυριαγκός που υποδύεται τον Μαλτεζά;

Ο Αντώνης Μυριαγκός γεννήθηκε στη Xίο το 1973 και μεγάλωσε στο Μόντρεαλ του Καναδά και στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, όπου σπούδασε Ζωγραφική με δάσκαλο τον Δημοσθένη Κοκκινίδη και τον Δημήτρη Μυταρά. Επίσης, σπούδασε Υποκριτική στη Δραματική Σχολή «Εμπρός – Θέατρο Εργαστήριο» με δασκάλους την Άννα Μακράκη, τον Δημήτρη Καταλειφό και τον Τάσο Μπαντή.

Από το 2005 συνεργάζεται με το Θέατρο Άττις και τον Θεόδωρο Τερζόπουλο, συμμετέχοντας σε παραστάσεις του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει συνεργαστεί και με άλλα θέατρα καθώς και με το Φεστιβάλ Αθηνών.

Έχει λάβει μέρος σε ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής. Εργάστηκε στην κατασκευή των κουστουμιών και στο μακιγιάζ για το καλλιτεχνικό μέρος Κλεψύδρα που παρουσιάστηκε κατά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων-Αθήνα 2004.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts