Ο Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφτηκε την Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA

Ο επιχειρηματίας και influencer Γιώργος Ασημακόπουλος επισκέφτηκε την υπερσύγχρονη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας YODA και συγκεκριμένα το Οδοντιατρικό Τμήμα. Ο γνωστός επιχειρηματίας φροντίζει τον εαυτό του και εμπιστεύεται τους ειδικούς για να κρατήσει το χαμόγελο του λαμπερό και υγιές.

Το Οδοντιατρικό Τμήμα της YODA είναι πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο και  εξειδικεύεται στο να παρέχει όλες εκείνες τις επεμβατικές οδοντιατρικές πράξεις και υπηρεσίες που χρήζουν καταστολή, σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον με υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικό εξοπλισμό και χειρουργική αποστείρωση. Οι υπηρεσίες του Τμήματος είναι η γενική οδοντιατρική, η περιοδοντολογία – εμφυτεύματα και η αισθητική οδοντιατρική.

Επίσης είναι επανδρωμένο με κορυφαίους στην ειδικότητά τους οδοντιάτρους, όπως ο, Χειρούργος Οδοντίατρος και Επιστημονικά Υπεύθυνος του Οδοντιατρικού Τμήματος, Φιράς Χαμντέ και η, Χειρούργος Οδοντίατρος, Βασιλεία Τριανταφύλλου με τους οποίους συναντήθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Η εξειδίκευση και η εμπειρία των οδοντιάτρων δίνει την δυνατότητα στο Οδοντιατρικό Τμήμα της YODA να παρέχει τις οδοντιατρικές πράξεις σε φοβικούς ασθενείς, σε Α.ΜΕ.Α, σε χρόνια πάσχοντες και ανοσοκατασταλμένους.
Στόχος και σκοπός του Οδοντιατρικόυ Τμήματος αλλά και ολόκληρης της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας YODA είναι να προσφέρει άρτιες ιατρικές υπηρεσίες σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Σχόλια

Σχόλια

About Magazinomou Staff 6577 Articles
Η ομάδα του magazinomou.gr