Ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από το Πρωινό

Το πρωινό: Ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από την εκπομπή για να πάει στην κηδεία του πρώην πεθερού του.

Ξεκίνησε κανονικά να βρίσκεται στο πόστο του και να παρουσιάζει θέματα όπως για παράδειγμα ο καιρός όμως λίγη ώρα μετά ενημέρωσε ότι θα αποχωρήσει για να φύγει για το Κιλκίς.

Θυμίζουμε ότι τα ξημερώματα της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, ο πατέρας της παρουσιάστριας, Δημήτρης Σκορδάς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο Δημήτρης Σκορδάς αντιμετώπιζε θέματα με την καρδιά του, τίποτα δεν προμήνυε αυτήν την τραγική κατάληξη. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε τηλεφωνικά και αμέσως έφυγε για το Κιλκίς προκειμένου να είναι στο πλευρό της μαμάς της, Εύας.

«Κύριοι συνάδελφοι, θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω εγώ σήμερα, το γνωρίζετε. Αφήνω σε πολύ καλά χέρια την πορεία της εκπομπής. Εγώ θα επιστρέψω πρώτα ο Θεός αύριο το πρωί. Να ‘στε καλά, ευχαριστώ πολύ», είπε μόνο ο παρουσιαστής και έφυγε από το Πρωινό.

Ο παρουσιαστής όπως λέγεται θα παραβρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Κιλκίς, αφού σήμερα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Πρωινό με την αποχώρηση του Λιάγκα:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts