Ο Γιώργος Ντάβλας στα έμπειρα χέρια του Χρήστου Αντωνέλου του ΤΕΟ Hair Design

Στη Κεφαλονιά βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του ο αγαπητός μετρ των δημοσίων σχέσεων, Γιώργος Ντάβλας ενώ απόλαυσε την περιποίησή του στον γνωστό κομμωτή του νησιού του Ιονίου, τον Χρήστο Αντωνέλο.

Ο Χρήστος Αντωνέλος παρέχει τις υπηρεσίες του στο κομμωτήριο της αλυσίδας TEO Hair Design στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς -το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στη Κηφισιά- και αποτελεί το hot spot των ντόπιων και των επισκεπτών του κοσμοπολίτικου νησιού, καθώς άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας το επισκέπτονται για την περιποίησή τους, βιώνοντας παράλληλα μια απολαυστική και αναζωογονητική εμπειρία, σ’ ένα φιλικό και ζεστό περιβάλλον.

Κάθε καλλιτέχνης της ομάδας ΤΕΟ Hair Design είναι μοναδικός, παθιασμένος με την τέχνη του και καταρτισμένος στο υψηλότερο επίπεδο. Αγαπά το αντικείμενό του και είναι τελειομανής ενώ ενημερώνεται συνεχώς για τη μόδα και αξιοποιεί το ταλέντο του στα πλατό επιδείξεων, τηλεοπτικών στούντιο και καθημερινά στο κομμωτήριο.

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »