Ο Γιώργος Παπαγεωργίου μπαίνει απόψε στον Έρωτα φυγά – Όλες οι εξελίξεις

Έρωτας φυγάς: Ο Γιώργος Παπαγεωργίου έρχεται απόψε στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ», στον ρόλο του Φάνη, ο οποίος καταφτάνει στο Κιάρι και βάζει αμέσως σε εφαρμογή το σκοτεινό σχέδιό του.

Ο Φάνης είναι ένας γοητευτικός μυστηριώδης νέος, ο οποίος έρχεται αθόρυβα στην περιοχή, χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς. Τους παρακολουθεί όλους και καιροφυλακτεί μέχρι που τον ανακαλύπτουν. Κανείς δεν έχει φανταστεί ποιος πραγματικά είναι.

Με το χιούμορ, τη γοητεία, αλλά και την εξυπνάδα του, κερδίζει τους πάντες και γίνεται σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου, οι οποίοι πλέον αντιμετωπίζουν μαζί όποιον εχθρό επιχειρεί να τους βλάψει. Εσωτερικό και εξωτερικό. Γίνεται, σχεδόν, μέλος της οικογένειάς τους και εγκαθίσταται για τα καλά στην περιοχή. Αυτό που κανείς δεν ξέρει είναι ότι ο Φάνης έχει έρθει με έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό. Και θα το κάνει με οποιοδήποτε κόστος.

Δείτε πλάνα από το αποψινό επεισόδιο:

Δες κι αυτό:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »