Ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε πρεμιέρα – Δείτε ποια επέστρεψε στο Καλημέρα Ελλάδα!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είπε το πρώτο Καλημέρα Ελλάδα της σεζόν, το πρωί της Δευτέρας, μια ώρα νωρίτερα από ότι τον είχαμε συνηθίσει. Ο δημοσιογράφος είπε στην έναρξη της εκπομπής:

Καλημέρα Ελλάδα! Φιλαράκια καλημέρα σας! Και πάλι μαζί για να ξεκινήσουμε μια καινούρια τηλεοπτική χρονιά γεμάτη από εκλογές, υποσχέσεις… Δεσμευόμαστε ότι οι μοναδικοί που δεν θα δώσουμε υποσχέσεις είμαστε εμείς. Θα παρακολουθήσουμε την επικαιρότητα και δεν θα βάλουμε μυαλό γιατί θα διατηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλα τα κέντρα εξουσίας και θα χτυπήσουμε σαν το χταπόδι όποιον δεν δίνει απαντήσεις.

Ξεκινήσαμε πιο νωρίς γιατί… είναι δυνατόν να λες Καλημέρα Ελλάδα και να ξεκινάς μια ώρα μετά από την ώρα που ξεκινάει η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου»;

Ωστόσο, στην εκπομπή έχουμε και μια επιστροφή, μετά από απουσία μερικών ετών. Η γνωστή δημοσιογράφος, πάντα έγκυρη και πάντα γοητευτική, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, γύρισε στα παλιά της λημέρια και θα την βλέπουμε καθημερινά στις ζωντανές συνδέσεις από τη Θεσσαλονίκη. «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με νέα παιδιά αλλά και με φίλες από τα παλιά. Ποιος δεν θυμάται την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου από τη Θεσσαλονίκη;», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης και την καλωσόρισε.

https://www.youtube.com/watch?v=DzFsU3F6Chk

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts