Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για το βίντεο της Τούνη

Οδός Ζαρίφη 2: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλάει στην εκπομπή για την υπόθεση revenge porn της Ιωάννας Τούνη, την δικαίωσή της και τον τρόπο, που πρέπει να το αντιμετωπίζουν τα θύματα.

Θυμίζουμε μάλιστα ότι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση για τα χυδαία σχόλια που δέχτηκε για την Τούνη.

Ο δικηγόρος της Ιωάννας Τούνη, Αναστάσιος Ντούγκας, μίλησε στο Πρωινό ΣουΣου για τη μήνυση που κατέθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, μετά από κάποια πολύ χυδαία σχόλια που έλαβε.

«Πρόκειται για ένα συγκεκριμένο προφίλ, εμείς έχουμε προσκομίσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία στην αστυνομία και θα εντοπιστεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, είμαι σίγουρος», είπε αρχικά ο Αναστάσιος Ντούγκας και συνέχισε:

«Ο άνθρωπος αυτός σχολίασε μία ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Είναι οι γνωστοί μάγκες του πληκτρολογίου. Έχουμε δώσει τα στοιχεία που χρειάζεται, γνωρίζουμε ποιο πρόσωπο είναι και μένει να ταυτοποιηθεί από τις Αρχές».

Λίγο μετά ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος: «Το ζευγάρι πέρασε πάρα πολύ δύσκολα, έχει έρθει η δικαίωση και πρέπει να δείξουμε σεβασμό, καθώς υπάρχει κι ένα παιδί. Ο καθένας κάθεται σε έναν καναπέ και επικρίνει. Ο Δημήτρης έχει κάνει πραγματικό αγώνα για να έχουμε αυτήν την απόφαση. Μάθαμε ότι η άλλη πλευρά θα καταθέσει έφεση. Να τονίσουμε ότι ο καθένας μπορεί να ασκήσει όποιο ένδικο μέσο μπορεί. Είναι σίγουρο ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν διαπράξει το συγκεκριμένο έγκλημα, όσο και να το αρνούνται».

Και επεσήμανε: «Είναι μήνυση για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση. Δεν ζητάμε ούτε χρήματα, ούτε τίποτα».

Οι δηλώσεις στο OPEN

«Κάποια στιγμή παιδιά πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτό το πράγμα. Τα social μπορεί να βοήθησαν πολλά πράγματα αλλά υπάρχει και αυτό το μεγάλο πλήγμα. Είμαστε η πρώτη παγκοσμίως χώρα σε μίσοςΑυτό όλο είναι ο καθημερινός θάνατος της Ιωάννας. Είναι πολύ δύσκολο», είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ακούστε όλα του τα συγκλονιστικά λόγια στο βίντεο:

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts