Ο Καπουτζίδης παραδίδει on air μαθήματα παρουσίασης

Άλλη μια φορά που Γιώργος Καπουτζίδης αποδεικνύει πως «αφήνει τη σκόνη» του σε άλλους παρουσιαστές (ονόματα δεν λέμε, όχι όχι). Απόψε 2/3/17 στην έναρξη του The Voice τρόλαρε με έναν απίστευτο τρόπο τους κριτές έναν έναν αλλάζοντας στίχους από τα τραγούδια τους και τραγουδώντας τους. Ακομπλεξάριστος, άνετος, με ευφράδεια λόγου, γελαστός. Δεν θέλει να ανοίξει κόντρες, ούτε να σπείρει διχόνοιες, ούτε να ειρωνευτεί. Δεν τον ξέρω προσωπικά, οπότε μη νομίζετε πως το άρθρο είναι «επί τούτου», αντιθέτως βλέπω έναν παρουσιαστή άξιο θαυμασμού που μου κάνει εντύπωση για την ελληνική tv του 2017. Δεν μπορούσαν να είναι όλοι έτσι; Ευφυείς, συμπαθείς και ταλαντούχοι.  Μπράβο σου Γιώργο! (Γιατί πολλοί δεν σου το ΄χαν στην παρουσίαση) Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=1V3G5YlamRY

Ακολούθησε το magazinomou.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος όλα τα spoilers των αγαπημένων σου σειρών και όχι μόνο.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Social Media

Σασμός

On Key

Related Posts

Προξενιό: Η Ιουλία με κενό βλέμμα, κρατώντας μια κούκλα της κόρης της δεν είναι σε θέση να εκφράσει όσα έχει βιώσει

Το Προξενιό της Ιουλίας: Το νέο συνταρακτικό trailer με ανατριχιαστικές σκηνές και χρώματα βγαλμένα από πίνακα ζωγραφικής, κυριολεκτικά κόβει την

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »